Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×
Volvo Exchange féknyereg

Az ember élete 10 cm-en múlhat

Volvo Exchange féknyereg

A Volvo Exchange féknyereg biztosítja a Volvo teherautóktól elvárt biztonságot, teljesítményt és megbízhatóságot. A tűréshatárok tökéletesen össze vannak hangolva az utolsó milliméterig, és minden, 2006 óta gyártott járműbe beszerelhető.

Az alkatrészeket eredeti állapotúra újítjuk fel, így nem kell kompromisszumot kötnie. Éppen ezért a Volvo Exchange féknyergekre 2 éves nemzetközi garanciát vállalunk.

 

Komplett Exchange féknyereg

Komplett Exchange féknyereg

Mostantól teljesen felújított Volvo Exchange féknyerget vásárolhat a 2006 óta gyártott teherautókhoz. Az Exchange féknyereg választásával megőrizheti a fékrendszer integritását, és minimálisra csökkentheti a jövőbeni karbantartási és javítási költségeket. Mi több, minden úgy működik, mint amikor a teherautó kigördült a gyárból.

 

2 év a garancia a beszerelt alkatrészekre

A magasan képzett szerelőink által beszerelt, teljesen felújított Volvo Exchange féknyergekre ugyanolyan garanciát vállalunk, mint egy új alkatrészre. A globális szervizhálózat elérhetőségéből adódóan bárhol is van a világon, a garancia továbbra is nemzetközileg érvényes.

2 év a garancia a beszerelt alkatrészekre
Az üzemidő maximalizálása

Az üzemidő maximalizálása

Miért vesztegetné az időt a féknyereg javítására, ha egyszerűen kicserélheti a teljes egységet? A felújított Volvo Exchange Alkatrészek ugyanolyan vagy még jobb teljesítményt, megbízhatóságot és minőséget nyújtanak, mint új korukban. A folyamat egészen egyszerű. Visszajuttatja a kopott alkatrészt, és cserébe vásárol egy komplett Volvo Exchange Alkatrészt. A kopott alkatrészt megvizsgálják, és ha megkapja a jóváhagyást, akkor felújítják eredeti állapotára. Ezután az alkatrészt globális raktárhálózatunkban tároljuk, amíg egy másik ügyfélnek szüksége nem lesz rá.

Versenyképes ár

Versenyképes ár

A felújított alkatrészek versenyképes áron kaphatók, mert törődünk az Ön teljes üzemeltetési költségével. Szeretnénk, ha úgy érezné, hogy nyereségesen fenntarthatja Volvo teherautóját anélkül, hogy kompromisszumot kötne a minőség, a teljesítmény vagy a megbízhatóság terén. A felújított alkatrészek segítségével Volvo teherautója Volvo marad.

A Volvo által nyújtott biztonság és teljesítmény

Egy baleset elkerülésekor centimétereken múlhat a biztonság. Éppen ezért a Volvo Trucks féktechnikája nagyon magas fokú biztonságot nyújt. Ez szorosan hozzátartozik a Volvo Trucks márkához. A nagyobb stabilitás, a kisebb féktávolság és a fokozott úttartás csak egy tökéletesen működő fékrendszerrel érhető el. A felújított alkatrészek biztosítják a rendszer változatlan működőképességét, illetve ha szükséges, módosítjuk az alkatrészt a legújabb technológia alkalmazásával, hogy fenntartsuk a Volvo Truckstól elvárt biztonsági és teljesítményszintet.

A Volvo által nyújtott biztonság és teljesítmény
Környezetvédelem

Környezetvédelem

Az elhasználódott alkatrészek cseréje révén a Volvo kiváló minőségű és költséghatékony cserealkatrészekkel tudja ellátni ügyfeleit, miközben akár 85%-kal csökkenti a nyersanyag-felhasználást, ami környezetvédelmi szempontból mindenki számára előnyös. Mindez összhangban van a Volvo minőségre, biztonságra és környezetvédelemre vonatkozó alapértékeivel.

Ne kössön kompromisszumot a biztonság terén!

Forduljon a helyi márkakereskedőhöz, aki készségesen tájékoztatja Önt az eredeti Exchange féknyereg beszerelési áráról.