Trucks

A flottamenedzser irányít

Járműállapot

Tökéletes ellenőrzést biztosít a flottája járműveinek állapota kapcsán. A Volvo Connect Járműállapot szolgáltatással áttekintést, valamint részletes információkat is kap teherautói állapotáról, függetlenül attól, azok éppen hol tartózkodnak. Ezzel elősegíti mind a rövid távú, mind a hosszú távú járműkezelést, és az Ön kezébe adja az üzemidő feletti kontrollt.

A flotta áttekintése

A Volvo Connect összegyűjti és feldolgozza a járművek műszerfalán megjelenő figyelmeztetéseket és riasztásokat. A Járműállapot áttekintése megjeleníti a flottája figyelmeztetéseinek és riasztásainak számát, és felkínálja a lehetőséget, hogy megtekintse az egyes járműveket.

Nézzen rá a műszerfalra

Vegye közelebbről szemügyre az üzemelési adatokhoz kapcsolódó figyelmeztetéseket és riasztásokat egészen az egyes járművek műszeregységének szintjéig. Itt részletes információkat kap az olyan figyelmeztetésekről, mint a kiégett izzók, a kis üzemanyagszint, a kopott fékbetét vagy a nem megfelelő olajnyomás. Az összes eseményt naplózza a rendszer, és a mélyebb elemzés érdekében rögzíti az olyan paramétereket is, mint az időpont, a pozíció, a vezető adatai és a motor üzemórái.

Fő előnyök

  • Figyelmeztetések és riasztások a flottája járműveinek műszerfaláról.
  • Műszeregységi információk, például hibás világítóberendezés, olajnyomás-probléma vagy kopott fékbetét és így tovább.
  • Az összes Járműállapot eseményhez tartozik időbélyegző, pozícióadat, a vezető neve, futásteljesítmény és a motor üzemórái.
  • Valós idejű értesítések a Járműállapot típusú eseményekről.

Szerezze meg az irányítást

Az Ön Volvo Trucks kereskedője segíthet Önnek megszerezni az ellenőrzést teherautói felett, felfedezni a Járműállapot szolgáltatás minden előnyét.