Trucks

A Volvo Aero termékcsalád. Energiahatékonyságra tervezve.

Megérkezett az eddigi leginkább üzemanyag-takarékos teherautónk. Aerodinamikus formája, előre megnövelt homlokfala és kamerás monitorrendszere nemcsak merész megjelenést kölcsönöz neki, hanem jelentős energiamegtakarítást is lehetővé tesz. A vállalatunknál a hatékonyság, a kényelem és a biztonság terén évtizedeken át végzett úttörő újítások, valamint a kiterjedt kutatás, fejlesztés és tesztelés eredményeként megszületett a csoda: az új Volvo Aero termékcsalád.

Akár 5%-kal jobb üzemanyag-megtakarítás

Nézzen utána a megtakarítási lehetőségeknek a területi értékesítő kollégáink segítségével.

Az új, aerodinamikus kialakítású, előre megnövelt homlokfal és a kamerás monitorrendszer, valamint az olyan tervezésbeli jellemzők, mint például a jobb minőségű fülketömítések és az alvázspoiler felfelé történő meghosszabbítása, jelentősen csökkentik a légellenállást  mindez akár 5%-kal* is mérsékelheti a Volvo FH Aero üzemanyag-fogyasztását.

További információ sajtóközleményünkben olvasható

Még tovább javíthatja az energiahatékonyságot

A Volvo FH Aero és a Volvo FH16 Aero nagy sebességű, hatékony vezetésre készült, függetlenül attól, hogy Ön elektromos, gáz- vagy dízelüzemű hajtásláncot választ hozzá. Az új aerodinamikus, nyújtott orr-rész és a kamerás monitorrendszer mellett az új, súrlódásmentes tárcsafékek, a továbbfejlesztett I-See és a jól ismert I-Save funkció is energiát takaríthat meg Önnek, és ezáltal tovább csökkentheti a karbonlábnyomát.

Személyre szabott útvonalak az I-See segítségével

Az I-See az adott útvonalhoz optimalizálja a sebességet, a sebességváltásokat, a gurulást és a motorleállást, amikor Ön vezetés közben használja a sebességtartó automatikát. A továbbfejlesztett I-See funkció mostantól a soron következő útszakasz domborzati viszonyait, a kanyarokat, a körforgalmakat és a valós idejű forgalmi információkat is figyelembe veszi. Ön így még több helyzetben használhatja a sebességtartó automatikát annak érdekében, hogy javítsa útközben az üzemanyag-hatékonyságot.

Bemutatkozik az I-See funkció

Kamerás monitorrendszer

Az aerodinamika javítása mellett a kamerás monitorrendszer jó és nehéz körülmények között is kiszélesíti a látómezőt. Az éjszakai üzemmód segíti a járművezetőt a sötétben, a Felügyelet üzemmód pedig lehetővé teszi, hogy akkor is lássa a teherautó környezetét, ha be van húzva a függöny.

Jobb kilátás

A kamerás monitorrendszer három kamerát tartalmaz. A tükrök eltávolítása jobb közvetlen kilátást eredményez, mivel így nincsenek tükörkeretek, amelyek kitakarnák a környezetet. A kamerás monitorrendszer esős és ködös időben is jó kilátást biztosít, valamint csökkenti a közvetlen napsugárzás zavaró hatását is. Mindez hozzájárul a jobb vezetési élményhez.

Bemutatkozik a kamerás monitorrendszer

Még kiválóbb vezetői élmény

Ön mostantól alig várja majd, hogy hosszú útra induljon: valóban minőségi időt tölthet a fülkében. Az intuitív járművezetői kezelőfelület, az új infotainment rendszer és az audiorendszer használata egyaránt kellemes élmény, akár a vezetést, akár a pihenést szolgálja. Önnek bármire is lenne szüksége, minden kézre esik.

A Volvo Aero termékcsalád

A Volvo Aero termékcsalád feladata az, hogy energiát takarítson meg, emellett pedig különböző hajtásláncokat és fülkekialakításokat tartalmaz, hogy a lehető legjobban az Ön vállalkozásához tudjon idomulni. Ön dízel-, elektromos és gázüzemű hajtásláncok közül választhat, és a saját igényeihez alakíthatja a Volvóját, hogy kényelmesen utazhasson, és a termelékenységet fokozó intelligens funkciók birtokába juthasson.

Ne maradjon le a fontos újdonságokról – iratkozzon fel friss híreinkre! 

*A tényleges üzemanyag-fogyasztás számos tényezőtől függhet; ilyen például a vezetési sebesség, a sebességtartó automatika használata, a jármű specifikációja, a jármű terhelése, a domborzat, a járművezető vezetési tapasztalata, a jármű karbantartása és az időjárási viszonyok.

 

Előfordulhat, hogy a bemutatott funkciók nem minden felszereltségi szinthez vagy hajtásláncopcióhoz állnak rendelkezésre.

Kevesebb ellenállás mellett is lehet vezetni

Tudjon meg többet az új termékcsaládunkról, és arról, hogy az aerodinamikus kialakítás milyen változásokat hozhat az Ön vállalkozásának.