BELEEGYEZÉSI NYILATKOZAT ÉS INFORMÁCIÓ ÜGYFELEKNEK

1. Személyes adatok feldolgozása és ezek használatának célja A Volvo Lastvagnar AB (Volvo Trucks), regisztrációs szám: 556013-9700 (a „Vállalat” innentől), amelynek székhelye Gropegårdsgatan, 405 08, Göteborg, Svédország, az Ön személyes adatai feldolgozásának felügyeletét végző cég. A Vállalat működése részeként feldolgozza az Ön személyes adatait, például a nevét, a cége nevét, címét, telefonszámát, mobiltelefonszámát, e-mail-címét és egyéb kapcsolati adatait, amelyet Ön, mint ügyfél megad a Vállalatnak. Az információt arra használjuk, hogy feldolgozzuk és teljesítsük a járművek elérhetősége iránti információkérését, valamint az ügyfélkapcsolat adminisztrálására, kiértékelésére és fejlesztésére például célzott marketing kampányokkal a Vállalat és (mind a Vállalat csoportján belüli és kívüli) kereskedőink részéről.

2. A személyes adatok továbbítása A személyes adatokat továbbíthatjuk vagy koordinálhatjuk a fent leírt célok érdekében az Európai Unión belül és azon kívül egyaránt a Vállalat cégcsoportja számára, kereskedőinknek és más olyan vállalkozásoknak, amelyekkel a Vállalat céges szinten együttműködik.

3. Hozzáférés Jogában áll naptári évente egyszer ingyenesen hozzáférni az Önről tárolt adatokhoz. Ezt írásos kérvényben kell kezdeményeznie. A cégszerűen aláírt kérést postán kell eljuttatnia a lenti címre. Ennek értelmében e-mail útján nem kérhet hozzáférést az Önről tárolt adatokhoz. Volvo Lastvagnar AB (Volvo Trucks) Att: Customer Service 405 08 Göteborg Sverige

4. Helyreigazítás Jogában áll, hogy kérje a Vállalat által Önről feldolgozott adatok helyesbítését, letiltását vagy törlését.

5. Beleegyezés Feliratkozási szolgáltatásunk használatával beleegyezését adja, hogy személyes adatait a fent leírt módon kezeljük.