Trucks

Minden irányba kiterjedő biztonság

A Volvo Trucks járművezetői segédrendszerei

 

A biztonság a Volvo Trucks márkaörökségének szerves része, identitásunk központi eleme. A teherautó belsejében és azon kívül is különböző nézőpontokból tekintünk a biztonságra – így meg tudjuk valósítani a balesetmentességről alkotott jövőképünket. Jelenleg egy sor olyan új és továbbfejlesztett aktív biztonság rendszert vezetünk be teherautóinkban, amelyek védik a járművezetőket és a többi közlekedőt. Ideje szintet lépni a közlekedésbiztonság terén!

Több szem többet lát – a teherautók környezetében is

A veszélyeztetett közlekedők olykor szinte a semmiből tűnnek elő, és nehéz észrevenni őket. A teherautó-vezetőket a többi közlekedőre figyelmeztető funkcióknak komoly eredményei lehetnek a biztonság szempontjából.

Az elülső holtteret lefedő asszisztens a közvetlenül a teherautó előtt közlekedőkre figyelmezteti a járművezetőt.

Az ajtónyitásra vonatkozó figyelmeztetés funkció a teherautó oldala melletti, kockázatot jelentő területeken lévő közlekedőkre figyelmezteti a járművezetőt a vezetőfülke ajtajainak kinyitásakor.

Az oldalirányú ütközéselkerülést támogató rendszer akkor figyelmeztet, ha más közlekedőket észlel a teherautó oldalán, a járművezető pedig éppen próbál kanyarodni vagy sávot váltani.

Hét biztonságnövelő módszer

A vezetés komoly stresszforrás lehet – gyors döntéseket és megfelelő támogatást követel meg a megfelelő pillanatban. Az alábbiakban bemutatunk hét olyan új vagy továbbfejlesztett biztonsági rendszert, amelyek segítenek a járművezetőknek a közlekedésbiztonság magasabb szintre emelésében. Mindegyik az egyszerű használat és az azonnali rendelkezésre állás jegyében készült. Ismerje meg őket!

Készüljön fel a jövőre. Ismerje meg alaposabban biztonsági funkcióinkat.

Felkészült arra, hogy magasabb szintre lépjen?

A helyi kereskedő segítségével Ön és vállalata a lehető legjobban ki tudja használni biztonsági újdonságainkat.

A biztonsággal kapcsolatos történetek és ismeretek

Latest Press Release

Latest Press Release