Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×
Egy 20 százalékkal kisebb lábnyomú Volvo FM.

Gázüzemű Volvo FM LNG regionális fuvarozáshoz

A Volvo FM LNG ideális teherautó regionális fuvarozáshoz. A mobil irodájától – a Volvo FM teherautójától – már megszokott kényelmet és teljesítményt kínálja. Ám alacsonyabb a CO2-kibocsátása és a várható üzemanyag-fogyasztása is.

Volvo FM LNG driving on road

Személyre szabott teljesítmény

A gázüzemű hajtáslánc a Volvo FM-ben is használt elismert motortechnológián alapul. Ugyanazt a teljesítményt nyújtja – ám akár 20 százalékkal kisebb szén-dioxid-kibocsátás* mellett. 420 és 460 lóerős változatban is kapható, így nem kell kompromisszumot kötnie.

Csökkentse üzemanyagköltségeit

A Volvo FM LNG ugyanolyan üzemanyag-hatékonyságot kínál, mint a dízelüzemű Volvo FM. Azonban – mivel az LNG gyakran olcsóbb – remek lehetőséget kínál az üzemanyagköltségei csökkentésére.

Az igényeihez igazítva

A hatótávolság általában kritikus a gázüzemű nehézkategóriás járművek esetében. Az LNG-üzemű motorok hatékonyak, és a regionális fuvarozáshoz megfelelő hatótávolságot biztosítanak. Három különböző méretű tartályból választhat, így akár 1000 kilométeres hatótávolságra is optimalizálhatja teherautóját.

* Ez a járművek használatából eredő károsanyag-kibocsátásra értendő, amelyet a tartálytól a kerékig kifejezéssel írunk le.

Nem csupán a környezet számára jelentene nagy előrelépést a gázüzemű járművek használata. Cégünknek is előnyére válna a közvetlen és közvetett költségek csökkentésével.

MARADJON KÉPBEN A GÁZÜZEMŰ VOLVO FM LNG KAPCSÁN

Volvo Trucks kereskedője szívesen tájékoztatja Önt a gázüzemű teherautókkal kapcsolatos legújabb országos fejleményekről.