Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

A Volvo FL fokozza a járművezetők termelékenységét

Hogyan tehet termelékenyebbé egy járművezetőt? Javítsa a menetjellemzőket! Fokozza a fülke kényelmét! És biztosítson számára innovatív, időt megtakarító eszközöket! A Volvo FL egy ilyen termelékeny gép.

I-Sync – automatizált egyszerűség

I-Sync sebességváltónk átalakítja a gyakori elindulással és megállással járó városi vezetést. A járművezetők szeretik a tökéletesen időzített automatizált fokozatváltásokat – ráadásul nincs nehéz tengelykapcsoló-pedál és nem kell küzdeniük a váltókarral. Emellett üzemanyagot is megtakarít, így az üzemeltetők is szeretik.

Váltson I-Sync sebességváltóra

A tökéletes környezet – munkához és pihenéshez

Attól a pillanattól, hogy (az optimalizált alacsony fellépőt használva) beszáll a Volvo FL fülkéjébe, egészen a műszak végéig megtapasztalja majd, hogy mindent arra terveztünk, hogy termelékenyebbé tegyék Önt az út során. És nagyobb kényelmet biztosítsanak a nap végén.

Pillantson be a fülkébe

Megállíthatatlan

A jobb tapadás, a nagyobb szabad hasmagasság és a megnövelt megközelítési szög jóvoltából a Volvo FL 4×4 modelleket bármilyen útviszonyok és körülmények között vezetheti.

Fél tonna extra terhelhetőség

A négyhengeres Volvo FL változattól függően 200–500 kilogrammal könnyebb a hathengeres modellnél. A fél tonnával nagyobb terhelhetőséget kínáló négyhengeres D5K motor drasztikusan fokozza termelékenységét és működési hatékonyságát.

Ismerje meg közelebbről a motorjainkat

Dynafleet – maximalizálja termelékenységét

Helyek, rakományok és szintek. Vezetési idők. Károsanyag-kibocsátási jelentések. Üzemanyag-fogyasztás. A Dynafleet valós idejű rálátást nyújt valamennyi teherautójának adataira – segítve a termelékenység maximalizálását és a nyereségesebb döntések meghozatalát.

Fedezze fel a Dynafleet szolgáltatásait

Legyen termelékenyebb

Beszéljen helyi Volvo Trucks kereskedőjével! Ők pontosan tudják, hogy miként tehetik olyan produktívvá Önt és tevékenységét, amennyire csak lehetséges.