Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

Önnek tervezték 

Volvo FL fülkebelső

Tér. Tárolás. Műszerek és információk – éppen ott, ahol szüksége van rájuk. Kényelmes ülés. Állítható kormánykerék. Alacsony belső zajszint. Üdvözöljük a Volvo FL fülkéjében – az Ön prémium, gördülő munkahelyén.  

Ergonomikus gondolkodás 

Műszerek. Fokozatváltás. Kezelőszervek. Tárolás. A Volvo FL modellek műszerfalán minden pontosan ott van, ahol lennie kell – és minden könnyen el is érhető. Ez kevesebb mozdulatot jelent. Kevesebb stressz és igénybevétel. Így kezei több időt töltenek a kormánykeréken, tekintete pedig nem hagyja el az utat.

Tökéletes ülés

A Volvo FL ergonomikus ülései tökéletes kényelmet biztosítanak, masszív rögzítéssel, beépített fejtámlával és biztonsági övvel. A kárpitok anyaga kiválóan ellenáll a szennyeződéseknek. A vezető- és az utasülés egyaránt igény szerint állítható.

Válassza ki a fülke méretét

Három fülkeméret közül választhat: a nappali fülke, a rövid hálófülke és a duplafülke közül – az utasok számára és a rakodóhely méretére vonatkozó igényeinek megfelelően. Szélességük 2100 milliméter, míg a hosszúságuk 1600–2980 milliméter között változik.

Rengeteg hely dolgainak 

A műszerfalban. Az ajtókban. A feje fölött. Az ülések között. Nézzen körül a Volvo FL fülkéjében, és bőséges mennyiségű tárolóhelyet talál! Amelyeket akár továbbiakkal is bővíthet.

360 fokos belső áttekintés

Lent a fülke interaktív áttekintését találja. Kattintson a dobozokra a részletes információkért. Kattintson a „Teljes képernyő” gombra az élmény fokozásához. A bemutatott termékjellemzők és funkciók általános jellegűek, és eltérhetnek az Ön adott teherautójától!

Önre szabott kényelem

Tapasztalja meg helyi Volvo Trucks kereskedőjénél, milyen az Ön köré szabott fülke!