Trucks

Üdvözöljük a munkahelyén!

Volvo FL fülkebelső

A Volvo FL fülke kiváló munkakörnyezetet kínál a városban dolgozó profik számára. Bármelyik fülkemodellt is választja, a kényelmes fellépő megkönnyíti a beszállást. Ha pedig már bent van, a tágas belső tér és az átgondolt funkciók kiváló munkakörnyezetet biztosítanak.

Jusson be könnyedén

Sokat száll be és ki fülkébe/fülkéből a munkanapja során? A Volvo FL fülkéje alacsonyan ül az alvázon, így minden körülmény között nagyon könnyű bejutást biztosít.

Tökéletes ülés

A Volvo FL ülései beépített fejtámlájukkal és biztonsági övükkel tökéletes kényelmet biztosítanak. A kárpitok anyaga kiválóan ellenáll a szennyeződéseknek. A vezető- és az utasülés egyaránt igény szerint állíthatók a zsúfolt napok során.

Ergonomikus pozicionálás

Műszerek, sebességváltó, kezelőszervek és tárolás. Minden, amire szüksége lehet a munkájához, pontosan ott, ahol számít rá. Kevesebb mozdulatra van szükség, ami kevesebb nyújtást és megerőltetést jelent. Így kezét a kormányon, szemét pedig a teherautó körül zajló eseményeken tarthatja egy forgalmas utcán.

Elég hely a munkanapjához

Függetlenül attól, hogy melyik fülkeváltozatot választja, elég hely jut Önnek és felszerelésének. A műszerfalon, az ajtókban, a feje fölött és az ülések között is talál tárolóhelyeket. A rövid hálófülkében van hely a pihenésre. A duplafülke pedig helyet biztosít akár 6 utas számára is.

Körkörös kilátás

Az alacsony vezetési pozíció, a méretes szélvédő és az ajtók kiegészítő ablakai jóvoltából nagyon közvetlen kapcsolatban lehet a jármű környezetével. A remek közeli és körkörös kilátás biztonságos városi autóvá teszi a Volvo FL-t.

Plusz ablakok és kilátás

Rendelje meg a Volvo FL-t az ajtók alsó részén és az ajtók mögött elhelyezett kiegészítő ablakokkal! Ezek tovább javítják a teherautóhoz közeli területre való rálátást.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!