Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

Volvo FL

Üzemanyag-hatékonyság

Mivel minden csepp számít, világelső technológiákkal járunk az élen, innovatív szolgáltatásokat fejlesztettünk ki, és olyan szigorú üzemanyag-megtakarítási stratégiákat alkalmazunk, amelyek jelentősen befolyásolják üzleti eredményét. 

Fedezze fel az adatok hatalmát

A Dynafleet és a járművezető-továbbképzés együttesen akár 7%-os üzemanyag-megtakarítást eredményezhetnek.

Dynafleet – kövesse nyomon üzemanyag-hatékonyságát

Ismerje meg intelligens flottakezelő rendszerünket! Kövesse nyomon teherautói és járművezetői teljesítményét valós időben, és tekintse meg az automatikusan generálódott üzemanyag-hatékonysági értékeléseket! Ezután végezzen összehasonlításokat, vegye észre a trendeket és alkalmazzon jövedelmező, üzemanyag-megtakarító változásokat!

Fedezze fel a Dynafleet szolgáltatásait

Járművezető-továbbképzés – kis változtatások, nagy megtakarítások

Gazdaságos Vezetés tanfolyamunk segít a legtöbbet kihozni minden csepp üzemanyagból. Ez a jól bevált szisztematikus megközelítés a Volvo Trucks Járművezető-továbbképzési program részeként üzemanyag-hatékony vezetési szokásokat, valamint fenntartható, hosszú távú megtakarításokat alakít ki – és a Dynafleet jelentésekkel együtt a leghatékonyabb.

Volvo járművezető-továbbképzés

Induljon megfelelő lábbal

Az üzemanyag-fogyasztás kulcsát már a kezdeteknél megkapjuk. Helyi Volvo Trucks kereskedője az üzemanyag-megtakarítás szakértője. Miért ne kérne tőle segítséget?