Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×
Volvo FL: világszínvonalú biztonságot nyújtó fülkével

Biztonságban a városban

Volvo FL biztonsági fülke

Ütközési tesztek. Pillér tesztek. Frontális ütközési tesztek. A Volvo FL mindegyiken megfelelt! Minden bizonnyal ez kategóriája legmasszívabb fülkéje, számos olyan jellemzővel, amelyek segítenek Önt megvédeni egy esetleges baleset esetén.

Volvo FL safety cab drivers seat studio

Dőljön hátra! Kösse be magát! Legyen biztonságban

A megerősített ülés és rögzítése baleset esetén minimalizálják az ülés előremozdulását. A nyaktámasz mozdulatlanul tartja a nyakát, és biztosítja annak védelmét. Az integrált biztonsági övek pedig első osztályú ütközésállóssággal védik meg Önt. Biztonságának garantálása után csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja biztonsági öve színét – fekete vagy nehezen összekeverhető piros?

Volvo FL safety cab steering wheel

Megkettőzött erővel

A Volvo FL fülkéjét összesen 31 kilogrammnyi acél hozzáadásával megerősítették, hogy egy baleset esetén megvédje Önt. Továbbá a teljes műszerfal, a kormánykerék és a kezelőszervek is lekerekítettek és mentesek az olyan éles sarkoktól, amelyek ütközés esetén sérülést okozhatnának.

Volvo FL safety cab steering headlights studio

Ön és mások védelme

Elülső és Hátsó Aláfutásgátló rendszereinket arra terveztük, hogy egy ütközés esetén megakadályozzák, hogy egy személyautó a teherautó alá szoruljon, így csökkentve az utasok sérülésének kockázatát. Elektronikus menetstabilizáló rendszerünk pedig hatékonyan csökkenti a megcsúszás és a borulás kockázatát. Veszélyes helyzetekben azonnal közbelép, csökkentve a motor teljesítményét és egymástól függetlenül működésbe hozva a teherautó és a pótkocsi egyes kerekeinek fékjeit.

A lehető legjobban látni – és látszani

Körkörös kilátás

A forgalmas városi környezetben nagyon fontos, hogy tudja, mi történik a teherautója körül. A Volvo FL nagy szélvédője és kiváló visszapillantó tükrei mellett az utasoldali ajtó alsó kiegészítő ablaka is kiváló rálátást nyújt az egyébként rejtett területekre.

Volvo FL safety cab headlight studio

Háromrészes lökhárító

A lökhárítók az acél sarkok jóvoltából kiemelkedően ellenállók az ütközésekkel szemben, csökkentik a sérülés kockázatát és a javítási költségeket. Ütközés esetén pedig a különálló darabok izolálják az ütközést, így elég csupán a sérült részt kicserélnie.

Volvo FL safety cab alarm

Biztos rendszer

Fejlett távirányítású riasztórendszer szolgálja a Volvo FL biztonságát. Hatékonyan működésbe lép, ha nem kívánt vendégek próbálják kinyitni az ajtókat vagy háborgatni a járművet, így akkor is biztosítja nyugalmát, ha a teherautótól távol tartózkodik.

Böngésszen a Volvo opcionális felszerelései között

Opciós biztonsági felszerelések 

Fűthető visszapillantó tükrökre vágyik? Elsősegélynyújtó-készletre? Vagy hővédő színezésű szélvédőre? Bármilyen biztonsági kiegészítővel felszereljük Volvo FL teherautóját!

Maximális biztonságban

Tapasztalja meg kategóriája legmasszívabb fülkéjét első kézből. Látogassa meg helyi Volvo Trucks kereskedőjét egy tesztvezetés érdekében.

A Volvo FL termékjellemzői