Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

Takarítson meg üzemanyagot! Csökkentse a stresszt

I-Sync

Elindulás. Stop. Elindulás. A Volvo FL hatfokozatú I-Sync automatizált sebességváltója leegyszerűsíti a városi vezetést. Segít csökkenteni az üzemanyag-fogyasztást. Csökkenti a klímaváltozást okozó káros anyagok kibocsátását. És kedvező szinten tartja a karbantartási költségeket.

Manuális vagy automatikus?

A kormánykerék mögötti bajuszkapcsolóval választhat a manuális és az automatikus üzemmód közül. Nincsen tengelykapcsoló-pedál vagy hagyományos váltókar, ezt az egyetlen kapcsolót kell csak használnia, még a kézi kapcsoláshoz is. Automatikus üzemmódban optimális a fokozatváltás. Az elektrohidraulikus működtetésnek köszönhetően minden váltásfolyamat rendkívül simán megy végbe.

Válassza a megfelelő erőt!

Az I-Sync sebességváltó két változatban készül – egy a D5K, egy pedig a D8K motorhoz. Akár 1050 newtonméter továbbítására terveztük, ami ideálissá teszi az áruterítő szegmens merevalvázas teherautóihoz – négy- és hathengeres motorral egyaránt.

Könnyen mesterévé válhat

Úgy terveztük, hogy megfeleljen a sűrű beosztású áruterítő fuvarozásban dolgozó járművezetők igényeinek, akik nem minden nap ugyanazt a teherautót vezetik – az I-Sync éppen ezért intuitív módon kezelhető, könnyű a mesterévé válni. Így mindig biztonságosabban, kényelmesebben és hatékonyabban dolgozhat!

 

Váltson I-Sync váltóra

Az I-Sync sebességváltóval valódi élmény a vezetés. Tapasztalja meg ezt első kézből helyi Volvo Trucks márkakereskedőjénél.

A Volvo FL termékjellemzői