Trucks

Utcára tervezve

A Volvo FL fülke külseje

Kompakt, dinamikus és összetéveszthetetlenül Volvo – a Volvo FL-t az utcára terveztük. A V alakú lámpák, a letisztult ablakfelületek és a karcsú fülkeprofil is azt mutatja, hogy ez a Volvo teherautó városi használatra készült.

Alacsony és kompakt

A Volvo FL városi használatra készült. A fülke külső méretei kompaktak, és a vezetőfülke modelljétől függetlenül a járművezető pozíciója közel van az utcához. A vezetőülésben könnyen szemkontaktust létesíthet a többi közlekedővel, így javíthatja a közlekedés biztonságát.

Milyen típusú fülkét szeretne?

Három fülkemodell közül választhat. Mindegyiknek megvan a maga előnye, attól függően, hogy igazán kompakt fülkét szeretne, nagyobb belső térre van szüksége, vagy általában egy egész csapatot kell kivinnie a munkaterületre.

Háromrészes lökhárító

Az innovatív lökhárító acél sarokelemekkel rendelkezik, amelyek kiemelkedő ütközésállóságot biztosítanak. Ha egy rész megsérül, könnyen kicserélhető.

Nagy méretű ablakfelületek

A Volvo FL fülkéi tágas ablakfelületeket kínálnak a kiváló kilátásért. Ha még tovább szeretné fokozni a közvetlen kilátást, Volvo FL-jét számos extra ablakkal is felszerelheti.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!