Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

Olvadjon be és emelkedjen ki

Volvo FL fülkék

Könnyen felismerhető. Még könnyebben megszerethető. A Volvo FL kompakt méretei ellenére nagy hatassál lehet a városra. Letisztult, kedvező légellenállású dizájnja, lenyűgöző fekete hűtőrácsa és intelligens termékjellemzői kategóriája egyik legjobb teherautójává teszik.   

A családhoz tartozik 

Finoman ívelt, aerodinamikus dizájn. A határozott vonalak és grafikák. A védjeggyé vált V-formájú lámpák. A Volvo FL talán kisebb izmos távolsági testvéreinél, de a rokonság kétségtelen. Ismerkedjen meg a Volvo családjának teljes jogú tagjával!

Megkülönböztető jegy

A tekintélyt parancsoló vas embléma a Volvo FL típuson magasra került a jármű elején, közel a járművezetőhöz. Ez hangsúlyozza, hogy a járművezető ügyel a sérülékeny közlekedőkre. Ettől a teherautó barátságosabb benyomást kelt a sűrű forgalomban.

Több fős személyzet

Ha egynél, kettőnél vagy háromnál is több személyre van szükség a munkaterületen, akkor kiváló szolgálatot tehet a duplafülke. Ez a fülke tágas helyet biztosít összesen akár 7 személynek, a sofőrt is beleértve.

Tetőlégterelő

A tetőlégterelő csökkenti a légellenállást. A napellenzővel és az oldalsó légterelőkkel kombinálva pedig még jobb eredményt érhet el.

Körkörös kilátás

Ahhoz, hogy hatékonyan és biztonságosan végezhesse munkáját a sűrű városi forgalomban, jól kell látnia, mi történik a teherautója körül. Látnia kell a többi járművet és a teherautó közelében levő sérülékeny közlekedőket is. Fokozza a körkörös kilátást a kilátáscsomaggal, amely tartalmazza az utasoldali ajtók kiegészítő ablakait és a hátsó oldalablakokat mindkét oldalon. A csomag egyebek között tartalmazza az elektromosan mozgatható és fűthető külső visszapillantó tükröket, valamint a fellépő világítását a biztonságos be- és kiszállás érdekében.

Áramoljon a levegő

A Volvo FL finoman ívelt formaterve kedvező légellenállású – ezzel jobb rugalmasságot és üzemanyag-megtakarítást biztosít. A jellegzetes méhsejt mintázatú elülső hűtőrács pedig hatékonyabb légáramlást tesz lehetővé, ami elősegíti a motor jobb hűtését és az utánkezelési folyamatot.

Feladathoz illő megjelenés 

Kifejezetten a Volvo FL 4×4 számára fejlesztettük ki a jellegzetes csíkozást, ezzel különböztetve meg e modelleket a hátsókerékhajtású testvéreiktől. Ráadásul ezek egyúttal jól kihangsúlyozzák a jármű strapabíróságát és biztosítják, hogy mindig kiemelkedjen a tömegből.

Találja meg a tökéletes fülkét

Nappali fülke

Belmagasság 1605 mm
Hosszúság 1600 mm
Szélesség 2100 mm

Rövid hálófülke

Belmagasság 1605 mm
Hosszúság 2000 mm
Szélesség 2100 mm

Duplafülke

Belmagasság 1605 mm
Hosszúság 2980 mm
Szélesség 2100 mm

Nézze meg a fülkék teljes specifikációját

360 fokos külső áttekintés

Lent a fülke interaktív áttekintését találja. Kattintson a dobozokra a részletes információkért. Kattintson a „Teljes képernyő” gombra az élmény fokozásához. A bemutatott termékjellemzők és funkciók általános jellegűek, és eltérhetnek az Ön adott teherautójától!

Válasszon több mint 650 szín közül! Mind környezetbarát

Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy nem kell egy külön fényezőműhelybe mennie – kapja meg Volvo fülkéjét olyan színben, amilyenben szeretné! Válasszon több mint 650 szín, tónus és árnyalat közül! Ha pedig nem találja azt, amit keres, gyakorlatilag bármilyen színt kikeverünk Önnek.

Előzetest szeretne? Használja a lenti fülkeszínezőt!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a számítógép monitora nem képes teljesen valósághűen visszaadni a színeket. Kérjük, a valós színmintákért látogasson el Volvo márkakereskedőjéhez! Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden szín érhető el valamennyi piacon és minden modell esetében. A kép a lehető legmagasabb szintű fényezéssel ellátott teherautót ábrázolja.

A fülkeszínező az értékesítési rendszerben elérhető összes színt tartalmazza. A normál fényezések közül sok elérhető egy felső színtelen lakkréteggel is. Ha nem találja az áhított színárnyalatot, kérjük, lépjen kapcsolatba Volvo kereskedőjével!

Megtetszett?

Látogasson el helyi Volvo Trucks kereskedőjéhez, és tekintse meg közelről a stílusos és intelligens Volvo FL modelleket!