Trucks

Az Ön igényeire szabva

Volvo FL alváz

A Volvo FL alváza hozzáigazítható számos feladat igényeihez. Az eredmény egy könnyű alváz, amely mégis elég erős ahhoz, hogy éveken át megbirkózzon a feladataival. Rendkívül ellenálló. Egy Volvo FL, amely megfelel az Ön igényeinek.

Erős, de sokoldalú

A Volvo FL alváza többféle felépítményhez adaptálható. Robusztus és merev, a négyzetes és lapos kialakítása könnyű felépítményezést tesz lehetővé – függetlenül attól, hogy elektromos vagy dízeles meghajtást választ. 

Rövidebb idő a felépítményezőnél

Amint megrendeli a Volvo FL teherautót, a felépítményező azonnal bejelentkezhet a Volvo Felépítményezési utasítások adatbázisába. A rendszerben található pontos specifikációk és 3D-s rajzok alapján már azelőtt megkezdődhet a munka, hogy a teherautó elhagyná a gyárat. Így gyorsabb és költséghatékonyabb az átadás.

Volvo felépítményezési utasítások

Személyre szabott, előkészített vagy alapkivitel

A Volvo FL alvázát természetesen megrendelheti alap elrendezéssel is. Ha azonban meg szeretné könnyíteni a felépítményező dolgát, akkor a járművet előkészítő csomaggal vagy akár teljes mértékben az Ön igényeire szabva is megrendelheti.

Különleges alkalmazásokra

Az alváz átalakítható speciális alkalmazásokhoz, például darukhoz. Ilyenkor az alváz optimalizálása érdekében áthelyezhetők az olyan részegységek, mint az üzemanyag- és az AdBlue-tartályok.

Első tengelyek

Egyik első tengely sem igényel karbantartást, és négy különböző változatban kaphatók 4,5 és 7,1 tonna közötti maximális teherbírással.

Elég energia

Elektromos vagy dízel? Mindkét változatban többféle energiatárolási lehetőségből választhat. Az elektromos teherautók 3–6 darab 280–565 kWh kapacitású akkumulátorcsomaggal rendelhetők. A dízelüzemű teherautók műanyagból, acélból vagy alumíniumból készült, 80–430 literes üzemanyag-tartályokkal vásárolhatók meg.

Hátsó tengelyek

Három különböző hátsó tengely rendelhető, különféle kombinációkban. A tengelyek terhelhetősége 8,5–11,5 tonna.

Alvázkeret magassága

Változattól függően két keretmagasság (220 milliméter és 244 milliméter), valamint 5, 6, 7 vagy 8 milliméter keretvastagság érhető el.

Összkerékhajtás

Rossz minőségű utak vagy nehéz terepviszonyok? Semmiség. A Volvo FL 4×4 ugyanolyan mozgékony és ugyanolyan könnyű vezetni, mint 4×2-es rokonát. Ám a jobb tapadás és a nagyobb szabad hasmagasság, valamint a 8 sebességes automata sebességváltó jóvoltából bármilyen útviszonyok és körülmények között nyugodt vezetési élményben lesz része.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!