Trucks

A Volvo FL. Az Ön áruterítő teherautója

A Volvo FL a legkompaktabb és legfürgébb teherautónk, amely számos alkalmazási területre adaptálható – városi kiszállításra, könnyű városi építőanyag-szállításra, hulladékgyűjtésre stb. Teljesen elektromos vagy dízeles technológiát is alkalmazhat. A Volvo FL teherautót és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat az Ön üzletvitelének fejlesztésére terveztük. Fokozott üzemidő, hatékonyság és nyereségesség az eredmény. Most pedig lássunk munkához!

Maximális megtérülés

Hozza ki a legtöbbet az energiából és az üzemanyagból

A feladataihoz szabott teljesítmény

Mindent a Volvo FL hajtásláncairól

Kiszállás és munka a teherautó körül

Munkavégzés a teherautó körül

A Volvo FL adatai dióhéjban

Motor teljesítménye: 175–280 LE
Négy fülkeméret
Elektromos vagy dízel
Merevalvázas teherautó
Részletes információkat a műszaki adatokban talál

Az Ön feladataira szabva

Munkára készült alváz

Szolgáltatások széles köre

Fejlessze műveletei hatékonyságát

Ismerje meg a Volvo FL teherautót az interaktív prospektusból

Tökéletesen illik a fuvarozási szegmensekhez

A Volvo FL fülkéi

A Volvo FL fontosabb jellemzői

Meghajtási lehetőségek

Választhat az elektromos és a dízeles hajtásláncok közül. A Volvo FL teherautót a feladataira és szerződéseire szabhatja, és megfelelhet még a legszigorúbb előírásoknak is.

Meghajtási lehetőségek

Fürge

Ez a teherautó könnyen és gyorsan manőverezhető a forgalmas városokban. Ez kompakt formájának, nagy méretű ablakfelületeinek és kiváló kilátásának köszönhető.

Beltér

Beszállás

A Volvo FL fülkéjébe nagyon könnyű beszállni és kiszállni belőle. Ez óriási különbséget jelent, ha városi kiszállításra vagy hulladékgyűjtésre használja.

Külső

Szolgáltatások, amelyek támogatják vállalkozását

Tegye egyedivé teherautóját. Ismerje meg teherautó-tartozékainkat!

A Volvo FL prospektusának letöltése

Volvo FL – gyakori kérdések

Ha városi környezetben és városokban dolgozik, ezért a fürgeséget, valamint a zsúfolt forgalomban és a szűk átjárókban való manőverező képességet fontosabbnak tartja a nagy teherbírásnál, akkor érdemes közelebbről szemügyre vennie a Volvo FL teherautót. Könnyű vezetni, és alacsony zaj- és károsanyag-kibocsátása – vagyis tökéletes a városokhoz és a városi feladatokhoz.

A dízelüzemű Volvo FL a dízel mellett olyan alternatív üzemanyagokkal is működik, mint a biodízel és a hidrogénezett növényi olaj. Vagy választhatja a teljesen elektromos Volvo FL Electric típust, amely nulla károsanyag-kibocsátást, csendes működést és a tipikus műveletekben akár 420 km-es hatótávolságot biztosít.

Ez a teherautó konfigurációjától függ – beleértve az alvázat és a hajtásláncot is. A legkönnyebb Volvo FL össztömege 10 tonna, így ideális a nagy kapacitású városi szállításokhoz. Ha ennél többre van szüksége, a Volvo FL-nek vannak olyan változatai, amelyek akár 18 tonnát is elbírnak. Ha pedig még ez sem lenne elég, a Volvo FE modellt ajánljuk.

Nem, a Volvo FL-t közepes teherbírású városi teherautónak terveztük, amely saját szállítóeszközzel rendelkezik. Ezért csak kéttengelyes merevalvázas, legfeljebb 18 tonna össztömegű teherautóként vásárolható meg. Ha pótkocsit szeretne vontatni vagy nagyobb terheket fuvarozni, akkor a Volvo FE vagy Volvo FM modelleket javasoljuk.

A duplafülkés Volvo FL-t közvetlenül a gyárunkból rendelheti meg. Ez a fülke akár 6 utast szállíthat, és egy felépítményező az alvázra tűzoltóautót építhet. Ha nehezebb terepen kell helytállnia, a Volvo FL 4×4-es hajtásképlettel is rendelhető. A Volvo Trucks helyi márkakereskedője segíthet megtalálni az Ön igényeinek megfelelő felépítményezőt.

A Volvo Trucks partnereként valójában nagyon egyszerű. Ha elektromos meghajtásra szeretne váltani, teljes csomagot kínálunk, amely tartalmazza az elektromobilitásra való átálláshoz szükséges összes szolgáltatást és támogatást.

Ezekhez a teherautókhoz 210–280 lóerős dízelmotorok választhatók – ezek mindenre elegendők a könnyű áruterítéstől a hulladékgyűjtésen át a könnyű építőipari feladatokig. A Volvo FL Electric 175 lóerős folyamatos teljesítményt kínál, ami kiválóan alkalmas a városi áruterítésre és a hulladékgyűjtésre.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!