Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

A városi segítőtárs

Volvo FL

Ez a kis, középkategóriás teherautó rendkívül agilis és maximálisan megbízható. Tökéletes a rengeteg megállással és elindulással jellemzett városi kiszállításokhoz. De nehezebb körülményekre is alkalmassá tehető.

Állandó használatra készült – állandó használhatóságát számos szolgáltatás és kiegészítő funkció biztosítja. Fokozva az Ön üzemidejét, növelve a hatékonyságot, és nyereségesebbé téve vállalkozását.

Városlakó

Külső

Belső tér

Üzemanyag-hatékonyság, beépítve

Egy különleges kialakítású motor. Intelligens I-Sync sebességváltónk. És egy maréknyi üzemanyag-megtakarító szolgáltatás. A Volvo FL a megtestesült üzemanyag-hatékonyság négy (vagy hat) keréken.

Üzemidő – jusson többhöz

Szolgáltatásaink és innovációnk segítenek a leállások elkerülésében. Ha pedig mégis bekövetkeznek, minimalizálják azokat. Ennyire egyszerű – és létfontosságú.

Komolyan biztonságos

Egy seregnyi kiemelkedő biztonsági termékjellemző. És egy fülke, amelyet arra terveztek, hogy biztonságban tartsa Önt és a többi közlekedőt.

Vegye könnyedén a kijáratot

Szűk a hely? A Volvo FL teherautót szűk fordulóköre, rásegítéses fokozatváltásai és fejlett vezetési ergonómiája hihetetlenül jól manőverezhetővé teszik. Az összkerékhajtású változat pedig minden helyzetben jól teljesít.

Ismerkedjen meg közelről a Volvo FL teherautóval

Fedezze fel a Volvo FL minden termékjellemzőjét! Majd látogasson el helyi Volvo Trucks kereskedőjéhez egy gyakorlati túrához!