Trucks

Volvo FH16 – az erő és a kényelem tökéletes egyensúlya

Az utakon töltött életéhez csak a legjobb lehet elég jó. A Volvo FH16 biztosítja Önnek a hatékony munkavégzéséhez szükséges erőt és olyan kényelemmel fejeli ezt meg, hogy mindez kevésbé terhelje meg. Az iparág legendás ikonja, egy megbízható munkaeszköz – ami jobb, mint valaha. Szükség esetén akár 325 tonna szerelvénytömeggel is elboldogul.

Kompromisszumok nélküli kényelem

Miért érje be a legjobbnál kevesebbel?

A feladatához szabott teljesítmény

Akár 750 lóerő vár az Ön parancsára

Az evolúció ereje

A teljesítmény és a megbízhatóság új szintje

Adatok dióhéjban

Motor teljesítménye: 550–750 LE
Öt fülkeméret
Dízel és HVO
Nyerges vontató vagy alváz
Részletes információ a specifikációkban

A termelékenységére szabva

Az Ön munkájához készült alváz

Szolgáltatások széles köre

Optimalizálja működését még jobban

A Volvo FH16 típusról áttekintést kaphat az interaktív prospektusban

A Volvo FH16 fülkéi

A Volvo FH16 különlegességei

Mit mondanak mások a Volvo FH16 teherautókról?

A Volvo márkával folytatott közel 50 éves együttműködés segített a sikerhez minket. Közel tökéletes a rönkszállító teherautóm. Ha Isten teremtett is egy jobbat, akkor azt megtartotta magának.

Szolgáltatások, amelyek támogatják vállalkozását

KIEGÉSZÍTŐK A TEHERAUTÓJÁHOZ

Legyen igazán az Öné

Volvo FH16 GYIK

Teljesítménye és ereje, amivel különösen nagy terheket is elhúz, igazán népszerűvé tették a Volvo FH16 típust a rönkszállítás, a túlméretes-túlsúlyos fuvarozás és a bányászati fuvarok terén. Ugyanakkor – csak egyetlen példát említve – gyors és kényelmes távolsági fuvarokat ellátó teherautóként is specifikálható.

Nagyon nehéz körülmények közé, ahol valóban szükséges az összkerékhajtás, a Volvo FMX típust ajánljuk. Azonban a Volvo FH16 választható masszív tandem meghajtott bogival is, amely a teherbírás, a vonóerő-átadás és az üzemanyag-hatékonyság nagyszerű kombinációját kínálja.

Ez attól függ, milyen magas. A Globetrotter fülkénk maximális belmagassága 205 centiméter, ám ha fontos Önnek a tágas tér, akkor válassza a Globetrotter XL vagy a Globetrotter XXL fülkét. Mindkettő belmagassága 220 centiméter. Ez utóbbi szélesebb ágyat kínál, egyúttal ez a legtágasabb ajánlatunk.

Ez a legkényelmesebb teherautók közé tartozik. Rengeteg hely, kényelmes ágy és a külső hőmérséklettől függetlenül mindig kellemes klíma várja. Akkor sem kell aggódnia az akkumulátor töltöttsége miatt, ha sok áramfogyasztó eszközt használ. A Volvo FH16 akár kétkörös akkumulátorrendszerrel is elérhető, amely külön áramkörrel szolgálja ki a fedélzeti életet és a motort.

Igen! Minden D16 motorunk üzemeltethető hidrogénezett növényi olajokkal (HVO). Így a választásától függően jelentősen csökkentheti a környezeti lábnyomát.

ISMERJE MEG A VOLVO FH16 TEHERAUTÓT MÁRKAKERESKEDŐJÉNÉL

Maradt még kérdése? Szeretne beszélni valakivel az Ön következő teherautójáról? Vagy már most készen áll arra, hogy az új Volvo FH16 típusra váltson?