Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×
Egy 20 százalékkal kisebb lábnyomú Volvo FH.

Gázüzemű Volvo FH LNG távolsági fuvarozáshoz

A Volvo FH LNG teherautót nehéz regionális és távolsági fuvarozásra terveztük. Ugyanúgy vezethető és hasonló a teljesítménye, mint a távolsági fuvarozásban már jól ismert Volvo FH teherautónak. Ám alacsonyabb a CO2-kibocsátása és a várható üzemanyag-fogyasztása is.

The Volvo FH LNG offers the same performance but with up to 20% lower CO2 emissions.

Személyre szabott teljesítmény

A gázüzemű hajtáslánc a Volvo FH-ban is használt elismert motortechnológián alapul. Ugyanazt a teljesítményt nyújtja – ám akár 20 százalékkal kisebb szén-dioxid-kibocsátás* mellett. 420 és 460 lóerős változatban is kapható, így nem kell kompromisszumot kötnie.

Csökkentse üzemanyagköltségeit

A Volvo FH LNG ugyanolyan üzemanyag-hatékonyságot kínál, mint a dízelüzemű Volvo FH. Azonban – mivel az LNG gyakran olcsóbb – remek lehetőséget kínál az üzemanyagköltségei csökkentésére.

Az igényeihez igazítva

A hatótávolság általában kritikus a gázüzemű nehézkategóriás járművek esetében. Motorjaink hatékonyságát a gázüzem előnyeivel kombinálva megfelelő hatótávolságot kaphat regionális és távolsági fuvarozási feladataihoz. Három különböző méretű tartályból választhat, így akár 1000 kilométeres hatótávolságra is optimalizálhatja teherautóját.

The gas-powered engines offer the same reliability and performance as our diesel-powered engines.

Biztos technológia

A Volvo FH LNG-ben lévő G13C motorok a legmodernebb D13K motorokon alapulnak. A motor hatékonysága szinte azonos a dízelmotoréval. Emellett ugyanazokkal a szervizintervallumokat számolhat, ugyanazt a megbízhatóságot és teljesítményt kapja. 

* Ez a járművek használatából eredő károsanyag-kibocsátásra értendő, amelyet a tartálytól a kerékig kifejezéssel írunk le. 

Nem csupán a környezet számára jelentene nagy előrelépést a gázüzemű járművek használata. Cégünknek is előnyére válna a közvetlen és közvetett költségek csökkentésével.

Maradjon képben a gázüzemű Volvo FH LNG kapcsán

Volvo Trucks kereskedője szívesen tájékoztatja Önt a gázüzemű teherautókkal kapcsolatos legújabb országos fejleményekről.