Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×
Egy 20 százalékkal kisebb lábnyomú Volvo FH.

Egy Volvo FH, ám 20 százalékkal kisebb szén-dioxid-kibocsátással

A gázüzemű Volvo FH

Ez egy nehézkategóriás regionális és távolsági fuvarozásra szánt jármű, amely pontosan ugyanúgy vezethető és ugyanolyan teljesítményt kínál, mint a már ismert Volvo FH. Ám kisebb környezeti lábnyommal, valamint a kisebb üzemanyag-költségek lehetőségével. Ráadásul nem szükséges kompromisszumot kötnie a vezethetőség vagy a termelékenység terén.

Euro 6 D lépcső ● 420 LE és 2100 Nm vagy 460 LE és 2300 Nm ● I-Shift automatizált váltó ● Nyerges vontató vagy alváz ● 4×2, 6×2 vagy 6×4 ● Hatótávolság akár 1000 km

Az öt legfontosabb érv a Volvo FH LNG mellett

Nincs még egy ilyen teherautó a piacon. Tudja meg, mitől egyedülálló, miért kiváló választás mind az Ön vállalkozása, mind a környezet szempontjából.

Emelkedjen ki a vetélytársai közül

Ügyfelei fenntartható szállítási megoldásokat várnak el? Jó. A Volvo FH LNG segítségével azonnal 20 százalékkal kisebb* szén-dioxid-kibocsátást érhet el. Ráadásul ehhez nem kell kompromisszumot kötnie a terhelhetőség vagy a termelékenység terén. Sőt, a versenyképesség kapcsán sem!

Válasszon biztos megoldást

A motor a teherautó szíve. A gázüzemű motorunk a legkorszerűbb D13K erőforrásunkon alapszik. Ám még ennél is tovább mentünk egy nagy lépéssel, innovatív megoldásokkal alakítottuk gázüzeművé. És az eredmény? A G13C erőforrás hatékonysága azonos szinten mozog az alapot jelentő dízelmotoréval. Emellett ugyanazokkal a szervizintervallumokat számolhat, ugyanazt a megbízhatóságot és teljesítményt kapja.

Csökkentse üzemanyagköltségeit

A Volvo gázüzemű teherautói ugyanazt az üzemanyag-hatékonyságot kínálják, mint az összevethető dízelmotoros modellek. Azonban – mivel az LNG gyakran olcsóbb – remek lehetőséget kínál az üzemanyagköltségei csökkentésére.

* Ez a járművek használatából eredő károsanyag-kibocsátásra értendő, amelyet a tartálytól a kerékig kifejezéssel írunk le.

Hogyan működik?

Nem csupán a környezet számára jelentene nagy előrelépést a gázüzemű járművek használata. Cégünknek is előnyére válna a közvetlen és közvetett költségek csökkentésével.
A társadalom tisztább alternatív üzemanyagokat vár el. Az LNG rendelkezik azzal a potenciállal, hogy azonnali, illetve hosszú távú megoldássá váljon – lényegesen kisebb éghajlati hatást biztosítva.

A zéró károsanyag-kibocsátás felé

Az energiahatékonyság és az alternatív üzemanyagok létfontosságúak a fenntartható szállítás felé vezető stratégiánkban. A gázüzemű Volvo FH LNG azonnal 20 százalékkal* csökkenti a szén-dioxid-lábnyomot. Akár bio-LNG üzemanyaggal is használhatja, ez pedig potenciálisan 100 százalékos csökkentést jelent. Ez a teherautó hosszú távú lehetőségeket nyit meg a megújuló üzemanyagok felé történő elmozdulásra – csökkenti függőségünket a fosszilis energiahordozóktól. 

Ezek mind fontos lépések a zéró szén-dioxid-kibocsátás és a fenntartható szállítmányozás jövőképe felé – mind a környezet, mind az Ön vállalkozása szempontjából. Tudjon meg többet az alternatív üzemanyagokkal kapcsolatos törekvéseinkről.

* Ez a járművek használatából eredő károsanyag-kibocsátásra értendő, amelyet a tartálytól a kerékig kifejezéssel írunk le.

Tudjon meg többet az alternatív üzemanyagokkal kapcsolatos törekvéseinkről 

Csökkentse környezeti lábnyomát

Lábnyomkalkulátorunkkal megnézheti, mennyivel csökkentheti a negatív környezeti hatását az LNG-üzemű motorjainkkal – miközben továbbra is megtartja a dízelmotorok teljesítményét.

Maradjon képben a gázüzemű Volvo FH LNG kapcsán

Volvo Trucks kereskedője szívesen tájékoztatja Önt a gázüzemű teherautókkal kapcsolatos legújabb országos fejleményekről.