Trucks

Gázüzemű Volvo FH. Nulla kibocsátás a hosszú távú fuvarozásban

Ha olyan szállítási megoldást keres, amellyel 100%-ban klímasemlegesen végezhető a távolsági fuvarozás, a gázüzemű Volvo FH teherautó a megfelelő választás. Ez a teherautó azonos teljesítmény- és vezethetőségi jellemzőkkel bír, mint a Volvo FH, azonban a biogáznak köszönhetően a CO2-kibocsátás akár 100%-kal csökkenthető.

Egészen 60 tonnáig

Akár 500 LE

Akár 1000 km-es hatótávolság

Nagy teljesítmény, pontosan személyre szabva

A gázüzemű hajtáslánc ugyanazt a teljesítményt és nyomatékot nyújtja, mint dízelmotorjaink, azonban károsanyag-kibocsátása alacsonyabb. Válasszon a 420, 460 vagy 500 lóerős teljesítményt és akár 2500 Nm nyomatékot kínáló modellek közül. 60 tonna össztömegig a gázüzemű Volvo FH teherautó tökéletesen megfelel a távolsági fuvarozás igényeinek.

*Ez a járművek nagy távolságú vezetése során keletkező károsanyag-kibocsátásra értendő, amelyet „a tartálytól a kerékig” kifejezéssel írunk le a hagyományos, az európai szabványnak megfelelő dízelolajhoz képest.

Távolságfüggő megoldások

A három különböző tartályméret közül biztosan megtalálja a gázüzemű Volvo FH teherautó igényeinek megfelelő méretet. A teherautó hatótávolsága akár az 1000 km-t is elérheti, ami a bio-LNG és LNG töltőállomások egyre bővülő hálózatának köszönhetően alkalmassá teszi a hosszú távú szállításokra is.

Energiahatékony technológia

A gázüzemű Volvo FH motorok a dízelmotorok technológiáján alapulnak, ami egyedülálló a nehéz teherautók világában. A dízelmotor-technológia lényegesen nagyobb hatékonyságot kínál, mint más gázmotoros alternatívák. Emiatt ezek a motorokat nagyobb teljesítmény, nagyobb nyomaték és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás jellemzi. A lényeg, hogy egységnyi üzemanyaggal sokkal nagyobb teljesítmény érhető el.

Nem csupán a környezet számára jelentene nagy előrelépést a gázüzemű járművek használata. Cégünknek is előnyére válna a közvetlen és közvetett költségek csökkentésével.

Maradjon képben a gázüzemű Volvo FH kapcsán

Volvo Trucks-kereskedője szívesen tájékoztatja Önt a gázüzemű teherautókkal kapcsolatos legújabb országos fejleményekről.