Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

Maximális megtérülés

VOLVO FH ÜZEMANYAG-HATÉKONYSÁG

Az üzemanyag-hatékonyság kulcsa az üzemanyagköltségek és a környezetvédelmi lábnyom feletti ellenőrzés megőrzése. Ám mindenekelőtt az a lényeg, hogy a legtöbbet kihozza minden cseppből. Ne kössön kompromisszumokat a termelékenysége terén. A Volvo FH esetében számos lehetőség közül választhat az ideális megoldás személyre szabásához. Hajtásláncainkat üzemanyag-megtakarításra terveztük – ám egyúttal nagy teljesítményre is. Ezen túlmenően több olyan további megoldás érhető el a Volvo FH esetében, amelyek célja, hogy az üzemanyag-költségek még tovább csökkenjenek. 

Motorok, amelyekre számíthat

Valamennyi dízel- és gázmotorunkat aprólékosan üzemanyag-megtakarításra tervezték – a teljesítmény feláldozása nélkül. Mindegyik kiváló vezethetőséget biztosít, és lehetővé teszi, hogy a sebesség megőrzése és az üzemanyag-takarékosság érdekében még az emelkedőkön is a legnagyobb fokozatban maradhasson.

I-See – nézze, ahogy csökkennek üzemanyagköltségei

Az I-See előrelátó hajtásláncvezérlés egy olyan sebességszabályozó, amely megismeri útvonalait, hogy üzemanyagot takarítson meg. Az út domborzati információi alapján a leggazdaságosabb módon szabályozza a teherautó sebességét és a fokozatváltásokat. 

Bővebb információk az I-See rendszerről 

Áttételes megbízások

A hátsó tengely az utolsó szem a hatékonysági láncban. A távolsági fuvarozáshoz megfelelő hátsóhíd-áttétel teljes harmóniában dolgozik együtt a motorral és a váltóval. És az eredmény? Kisebb fordulatszám. Még kényelmesebb vezethetőség. És fokozott üzemanyag-hatékonyságot kínál.

Egyenletes sebesség az I-Cruise sebességszabályzóval

Intelligens sebességszabályzó. Az I-Cruise úgy szabályozza a sebességet, hogy az üzemanyag-fogyasztást mérsékelt szinten tartsa. Ez nemcsak a termelékenységét növeli a nagy átlagsebesség megőrzése jóvoltából. Egyúttal a biztonságosabb és a kényelmesebb vezetéshez is hozzájárul.

Könnyed gurulás

Használja a megfelelő gumiabroncsokat a helyes nyomáson, helyesen beállított kerekekkel és tengelyekkel – így jelentősen csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást. Tanulmányaink szerint Európában háromból két teherautó nem megfelelően beállított tengelyekkel és kerekekkel közlekedik. Így kis erőfeszítéssel jelentős nyereség érhető el.

Dynafleet – kövesse nyomon üzemanyag-hatékonyságát

Ismerje meg flottakezelő rendszerünket! Kövesse nyomon teherautói és járművezetői teljesítményét valós időben, és tekintse meg az automatikusan generálódott üzemanyag-hatékonysági értékeléseket! Ezután végezzen összehasonlításokat, figyelje meg a trendeket és alkalmazzon jövedelmező, üzemanyagot megtakarító változásokat!

Fedezze fel a Dynafleet szolgáltatásait

Járművezető-továbbképzés – kis változtatások, nagy megtakarítások

Gazdaságos Vezetés tanfolyamunk segít a legtöbbet kihozni minden csepp üzemanyagból. Ez a jól bevált szisztematikus megközelítés a Volvo Trucks Járművezető-továbbképzési program részeként üzemanyag-hatékony vezetési szokásokat, valamint fenntartható, hosszú távú megtakarításokat alakít ki – és a Dynafleet jelentésekkel együtt a leghatékonyabb.

Volvo Járművezető-továbbképzés 

HOZZA KI A LEGTÖBBET AZ ÜZEMANYAGBÓL

Kereskedője segít Önnek abban, hogy minden cseppből a lehető legtöbbet nyerje ki.