Trucks

Volvo FH – a távolsági fuvarozás tökéletes élménye

Az úton töltött élethez olyan teherautó szükséges, amely biztonságot és kényelmet biztosít még a leghosszabb szakaszokon is. A Volvo FH a távolsági fuvarozás ikonja, amely optimalizálja az üzemidőt és az üzemanyag-hatékonyságot, ráadásul kiemelkedő vezetői környezetet kínál. A Volvo FH nemes egyszerűséggel jobb, mint valaha.

Maximális megtérülés

Hozza ki a legtöbbet az üzemanyagból

A feladatához szabott teljesítmény

Mindent a Volvo FH hajtásláncáról

Az evolúció következő lépcsője

A távolsági fuvarozás folyamatosan változó állandója

A Volvo FH adatai dióhéjban

Motor teljesítménye: 420–540 LE
Öt fülkeméret
Dízel, biodízel, HVO, LNG és elektromos
Vontató vagy önjáró alváz
Részletes információ a specifikációkban

A termelékenységére szabva

Az Ön munkájához készült alváz

Szolgáltatások széles köre

Hozzon ki még többet a vállalatából

A Volvo FH típusról áttekintést kaphat az interaktív prospektusban

A Volvo FH fülkéi

A Volvo FH különlegességei

Mit mondanak mások a Volvo FH teherautókról?

Első Volvo teherautóinkat a nyolcvanas évek elején vásároltuk – két Volvo teherautót, amelyeket akkoriban még én magam is vezettem. A Volvo márkát a kiemelkedő minősége miatt választottuk, nagyon is elégedettségünkre szolgál a járművek teljesítménye. A Volvo immár a tradíciónk része.

Szolgáltatások, amelyek támogatják vállalkozását

Teherautó-tartozékok

Legyen igazán az Öné

Volvo FH GYIK

A távolsági fuvarozásban tevékenykedő vásárlóink többsége a Volvo FH típust választja. Azonban népszerű a rönkszállítás és az építőipari feladatok kapcsán is. A Volvo FH kiváló választás a nehéz feladatokhoz, ahol erős hajtáslánc szükséges, és ahol igazán nagyra értékelik a tágas és kényelmes fülkét.

A Volvo FH választható masszív tandem meghajtott bogival is. Ez a teherbírás, a vonóerő-átadás és az üzemanyag-hatékonyság nagyszerű kombinációját kínálja – különösen az Emelhető Tandemtengellyel. Kemény körülmények között is messzire eljuthat így. Ha azonban valóban szükséges a meghajtott első tengely, akkor javasoljuk, hogy inkább a Volvo FMX típust vegye szemügyre.

Ez attól függ, milyen magas. A Globetrotter fülkénk maximális belmagassága 205 centiméter, ám ha fontos Önnek a tágas tér, akkor válassza a Globetrotter XL vagy a Globetrotter XXL fülkét. Mindkettő belmagassága 220 centiméter. Ez utóbbi szélesebb ágyat kínál, egyúttal ez a legtágasabb ajánlatunk.

Kényelmes. Rengeteg hely, kényelmes ágy és a külső hőmérséklettől függetlenül mindig kellemes klíma várja. Akkor sem kell aggódnia az akkumulátor töltöttsége miatt, ha sok áramfogyasztó eszközt használ. A Volvo FH akár kétkörös akkumulátorrendszerrel is elérhető, amely külön áramkörrel szolgálja ki a fedélzeti életet és a motort.

Igen! Minden D13 motorunk üzemeltethető hidrogénezett növényi olajokkal (HVO), néhány változat pedig akár biodízellel is. Ezenfelül két olyan motort is kínálunk, amelyek cseppfolyósított földgázzal vagy biogázzal (LNG) működnek. Ezek jelentősen csökkentik a környezeti lábnyomát.

ISMERJE MEG A VOLVO FH TEHERAUTÓT MÁRKAKERESKEDŐJÉNÉL

Maradt még kérdése? Szeretne beszélni valakivel az Ön következő teherautójáról? Vagy már most készen áll arra, hogy az új Volvo FH típusra váltson?