Trucks

A VOLVO FE FÜLKESPECIFIKÁCIÓI

Fülkeméretek

Nappali fülke

Nappali fülke kényelmes és ergonomikus vezetői környezettel. Belmagasság 1605 milliméter, hosszúság 1600 milliméter, szélesség 2300 milliméter.

Rövid hálófülke

A rövid hálófülke több helyet kínál, és egy személy számára ággyal is felszerelhető, vagy irodarészként használható kiegészítő tárolóhelyekkel. Belmagasság 1605 milliméter, hosszúság 2000 milliméter, szélesség 2300 milliméter.

Hálófülke

Hálófülke egy személyes ággyal. Belmagasság 1605 milliméter, hosszúság 2200 milliméter, szélesség 2300 milliméter.

Alacsonybelépésű fülke

Alacsonybelépésű fülke alacsony belépési magassággal és 1–3, biztonsági övvel ellátott utasülés számára elegendő hellyel. Belmagasság 1605 milliméter, hosszúság 2200 milliméter, szélesség 2300 milliméter.

Fülkék termékjellemzői

Fülkefelfüggesztés
Mechanikus felfüggesztés elöl és hátul: csavarrugó és lengéscsillapító. Pneumatikus felfüggesztés elöl és hátul: légrugók.

Vezetőülés
Három különböző kényelmi szint: Comfort, Standard és Economy. Mindhárom állítható háttámlával, hosszirányú és magassági állítási lehetőséggel, változtatható dőlésszögű elülső résszel és integrált fejtámlával készül.

Utasülés
Három különböző kényelmi szint választható: Standard, Economy és Basic.

Fülkeszínek
300 gyári változat közül választhat. Ezen felül további színek is rendelhetők az ügyféladaptáció keretében.

Kormánykerék
A kormánykerék átmérője a teherautó konfigurációjától függően 460 vagy 500 milliméter, és pneumatikusan állítható a kívánt helyzetbe.


Fűtés és légkondicionálás
A fülkefűtési rendszer két változatban rendelhető: kézi szabályzású fűtés, vagy kézi szabályzású fűtés légkondicionálással. Opcióként egy 2 kW teljesítményű álló helyzeti fűtőberendezés is rendelhető.


Tetőablak
A fülke egy 50 milliméterre nyitható tetőablakkal is felszerelhető. A tetőablak üveg vagy acél kivitelű lehet. A tetőablak kézzel vagy elektromosan mozgatható.


Ülések kárpitozása
Komfortos kivitelű szövet.


Falak kárpitozása
Komfortos kivitelű szövet.

Fülkefűtés
A fülkefűtési rendszer két változatban rendelhető: kézi szabályzású fűtés, vagy kézi szabályzású fűtés légkondicionálással. Opcióként egy 2 kW teljesítményű állóhelyzeti fűtőberendezés is rendelhető.

Belső tárolók
A fülke belseje számos praktikus és könnyen hozzáférhető tárolórekeszt kínál az iratok és a személyes tárgyak számára. A szélvédő fölött két tárolóegység, valamint négy DIN rekesz található. Opcióként számos különféle tároló és motorsátordoboz, íróalátét és ruhaakasztó rendelhető.

Kürtök
Két kiegészítő kürttípus rendelhető, elektromos vagy pneumatikus – két, tetőre szerelt pneumatikus kürt vagy egy elektromos kürt az elülső fedél alatt.

Ágy
Az ágy egy- vagy kétrészes lehet, 580 milliméter vagy 780 milliméter szélességgel. Opcióként ágyvédő rúd is rendelhető.

Alacsonybelépésű fülke
Az FE Alacsonybelépésű fülke könnyű megközelíthetőséget kínál, 90 fokos szögig nyitható ajtókkal. Két változatban kapható: sík padlóval vagy motorsátorral. Kiváló kilátást biztosít a járművezető számára, és mivel ez egy Volvo, természetesen a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja.

Érezze otthon magát

Dolgozzon kényelemben! Próbálja ki az ülést! Az ágyat! Nézzen be minden szekrénybe! El sem hiszi mennyi hely van bennük!