Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

Egy teljesen új tehergépjármű sorozat

Az új Volvo FH-val, Volvo FH16-al, Volvo FM-mel és Volvo FMX-el, egy teljesen új vezetési élményt adunk Önnek. Új szintre emeli a teljesítményt és a hatékonyságot. Megújult járművezetői interface, nagyobb belső tér és adaptív távolsági fényszóró csak néhány példa a sok közül. 

Négy új jármű. Egy időben bemutatva. Minden eddiginél nagyobb bevezetésünk. Ezért is mutatjuk be Önnek ennyire bámulatos módon.

Új tehergépjármű kínálatunk

Fedezze fel új járműveinket kívül-belül. 

Ez valóban igaz?

Nézzünk be a színfalak mögé és tekintsük meg hogyan készült a film. Ismerje meg azokat az embereket akik részt vettek a film készítésében a minden idők legnagyobb termék bevezetésünk kapcsán.

Íratkozzon fel a Volvo Trucks sajtóanyagaira

Veletek vagyunk
| 2 perc | 2 perc

A COVID-19 vírus terjedésének megakadályozására a Volvo Csoportnál bevezetett intézkedések

A COVID-19 vírus terjedésének megakadályozására a Volvo Csoportnál a következő intézkedéseket hoztuk:
08A3977 FH 4x2, félpótkocsi, távolsági fuvarfeladat úton

A Volvo Trucks bemutatja a Volvo FH új nemzedékét – a teherautók következő generációja, amelyet a vezetőt szem előtt tartva terveztek

Bemutatta a Volvo Trucks az új Volvo FH teherautót, amely újragondolt fülkével, innovatív biztonsági funkciókkal és a vezetőre összpontosító munkakörnyezettel rendelkezik. Az új formaterv egyik fő célját az jelentette, hogy a járművezetőt termelékenyebbé, biztonságosabbá és a fedélzeti életét kényelmesebbé tegyék.
R2A8182 Az új Volvo Trucks nehéz-teherautók családja

A Volvo Trucks bemutatja nehéz-teherautói új generációját, amelyek a járművezetőt helyezik a középpontba

Négy új teherautót mutat be a Volvo Trucks, amelyek esetében különös hangsúlyt kapott a járművezetői környezet, a biztonság és a termelékenység. „Nagy büszkeséggel tölt el minket ez a jelentős előretekintő beruházás. Célunk, hogy ügyfeleink legjobb üzleti partnerévé váljunk azáltal, hogy még versenyképesebbé tesszük őket, és segítjük őket, hogy bevonzzák a legjobb járművezetőket az egyre nehezebb piacon” – mondja Roger Alm, a Volvo Trucks elnöke. A négy nehéz-teherautó – a Volvo FH, az FH16, az FM és az FMX – a Volvo Trucks kiszállításának körülbelül kétharmadát képviseli.
A Volvo Trucks bemutatja az új Volvo FH16 teherautót

A Volvo Trucks bemutatja az új Volvo FH16 teherautót – a kényelem és az erő kombinációja a kiváló termelékenységért

Bemutatta a Volvo Trucks a Volvo FH16 új generációját, amely új biztonsági funkciókat, egy járművezető-központú munkakörnyezetet és a legújabb technikákat sikeresen ötvözi az ügyfelek termelékenységének fokozására. Az új zászlóshajó a Volvo Trucks következő járműgenerációjához tartozik, amelyeket a vezető köré terveztek.
Az új Volvo FMX

A Volvo Trucks a legrobusztusabb építőipari teherautóját a jövőbe viszi a Volvo FMX új nemzedékével

Bemutatta a Volvo Trucks a Volvo FMX teljesen új generációját, amelyet alapjaiban új fülke, megnövelt terhelhetőség és innovatív biztonsági funkciók jellemeznek. Az akár 20 tonnával terhelhető első tengelyekkel és a 38 tonna terhelhetőségű bogival az új Volvo FMX a legkeményebb körülményekhez és a legnagyobb kihívást jelentő feladatokhoz készült.
08A3740 FM 4x2 nyerges vontató pótkocsival

A Volvo Trucks bemutatja az új Volvo FM teherautót – új fülkéjével és annak jobb kilátásával a járművezetők bevonzására tervezték

Bemutatta a Volvo Trucks a Volvo FM következő generációját, amelyet a vezetői munkakörnyezet továbbfejlesztései és olyan újítások jellemeznek, amelyek a kényelem, a biztonság és a termelékenység magasabb szintjét biztosítják. „Tágas és kiváló kilátást biztosító fülkéjével az új Volvo FM nehéz-teherautót úgy tervezték, hogy minden szegmensben a lehető legjobb gördülő munkahelyet jelentse” – jelenti ki Roger Alm, a Volvo Trucks elnöke.
Teherautó-torony

Négy új teherautót mutat be a Volvo egy látványos filmben egymásra helyezve azokat – természetesen az elnökkel a tetején

Új magasságokba emelkedett a Volvo Trucks legújabb bemutatófilmje. Négy új járművének erejét és teherbírását úgy demonstrálja a Volvo, hogy egy óriási, 15 méter magas, 58 tonna tömegű tehergépjármű-tornyot épített, négy új teherautóját egymásra helyezve. Mindezek tetejére még Roger Alm elnököt is fölállították.

Got a question?

Your local Volvo Trucks dealer will have the answer. Drop in, give them a call or ask them to come and see you.