Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

Könnyű és sokoldalú

Volvo FE

A Volvo FE szinte bármilyen feladathoz hozzáigazítható. Városi szállításra, regionális áruterítésre, hulladékgyűjtésre vagy építőipari feladatokra egyaránt alkalmas. Könnyű és erős alvázával nagy teherbírást biztosít, és mindig munkára kész.

A teherautót és a személyre szabott szolgáltatásokat úgy terveztük, hogy javítsák üzletmenetét. Fokozott üzemidő, hatékonyság és nyereségesség az eredmény.

Utcára tervezett dizájn

ÜZEMANYAG-HATÉKONYSÁG, BEÉPÍTVE

A Volvo által tervezett motorkínálat. Intelligens I-Shift sebességváltónk. És egy maréknyi üzemanyag-megtakarító szolgáltatás. A Volvo FE a megtestesült üzemanyag-hatékonyság négy (vagy hat) keréken.

Vezesse a termelékenységet

A Volvo FE minden porcikájában az Ön termelékenységét szolgálja – a kifejezetten áruterítésre tervezett fellépőtől fejlett flottakezelő rendszerünkig.

Vegye könnyedén a kijáratot

Szűk a hely? A Volvo FE-t szűk fordulóköre, rásegítéses fokozatváltásai, kiemelkedő kilátása és fejlett vezetési ergonómiája hihetetlenül jól manőverezhetővé teszik.

Ismerkedjen meg közelebbről a Volvo FE-vel

Fedezze fel a Volvo FE minden termékjellemzőjét! Majd látogasson el helyi Volvo Trucks kereskedőjéhez egy gyakorlati túrához!