Trucks

A Volvo FE kompakt, de sokoldalú

A Volvo FE szinte bármilyen feladatra adaptálható: városi kiszállításra, hulladékgyűjtésre, építési feladatokra vagy közszolgáltatási és közüzemi szállításra is. Nagy teherbírású, és lehetőséget kínál elektromos, gázüzemű vagy dízel technológiára épülő üzemeltetésre is. A teherautót és a személyre szabott szolgáltatásokat úgy terveztük, hogy javítsák üzletmenetét. Fokozott üzemidő, hatékonyság és nyereségesség az eredmény. Ez a teherautó készen áll a munkára.

Maximális megtérülés

Hozza ki a legtöbbet az energiából és az üzemanyagból

A feladataihoz szabott teljesítmény

Mindent a Volvo FE hajtásláncairól

Kiszállás és munka a teherautó körül

Munkavégzés a teherautó körül

A Volvo FE adatai dióhéjban

Motor teljesítménye: 250–350 LE
Négy fülkeméret
Elektromos, CNG vagy dízel
Nyerges vontató vagy merevalvázas teherautó
Részletes információkat a műszaki adatokban talál

Az Ön feladataira szabva

Munkára készült alváz

Szolgáltatások széles köre

Fejlessze műveletei hatékonyságát

Ismerje meg a Volvo FE teherautót az interaktív prospektusból

Tökéletesen illik a fuvarozási szegmensekhez

A Volvo FE fülkéi

A Volvo FE fontosabb jellemzői

Meghajtási lehetőségek

Választhat az elektromos, a gázas és a dízeles hajtásláncok közül. A Volvo FE teherautót a feladataira és szerződéseire szabhatja, és megfelelhet még a legszigorúbb előírásoknak is.

Meghajtási lehetőségek

Az alacsony belépésű fülke

A csuklós ajtókon keresztül nagyon könnyen beszállhat a fülkébe és kiszállhat belőle, és a valaha volt legjobb körkörös kilátást élvezheti.

Az alacsony belépésű fülke

A teherbírás

A Volvo FE alváz könnyű és erős, és 6×2-es billenőplatós konfigurációban nagyon nagy hasznos terhelhetőségre optimalizálható.

A teherbírás

Szolgáltatások, amelyek támogatják vállalkozását

Tegye egyedivé teherautóját. Ismerje meg teherautó-tartozékainkat!

A Volvo FE prospektusának letöltése

Volvo FE – gyakori kérdések

Ha városi környezetben dolgozik, és fontosnak tartja a fürgeséget, ugyanakkor nagy teherbírásra is szüksége van, fontolja meg a Volvo FE-t! Könnyen vezethető, és nagy rakománnyal is elbír. Tökéletes választás kiszállításhoz, hulladékgyűjtéshez és építőipari szállításhoz is.

Számos lehetőség közül választhat. A Volvo FE a dízel mellett olyan alternatív üzemanyagokkal is működik, mint a biodízel és a hidrogénezett növényi olaj. A gázüzemű Volvo FE CNG biogázzal is működik, és csökkenti a CO2-kibocsátást. Vagy választhatja a teljesen elektromos Volvo FE Electric típust, amely nulla károsanyag-kibocsátást, csendes működést és tipikus műveletekben akár 300 km-es hatótávolságot biztosít.

Ez az alváz konfigurációjától és a szállítóeszköztől függ. A legstabilabb, tandemhajtású kettős tengellyel felszerelt Volvo FE össztömege 32 tonna. Könnyű alvázzal és vezetőfülkével kombinálva ez egy nagy teherbírású, kompakt teherautó.

Igen! Kéttengelyes vontatóként is megvásárolható, amely alkalmas pótkocsik vontatására. Ezt akkor ajánljuk, ha előnyben részesíti a kis tömeget a nagy teherbírással, a nagyobb átlagsebességgel és az éjszakai pihenők kényelmével szemben.

A Volvo FE alacsony belépésű fülkéi akkor kiváló megoldások, ha a sofőrök sokat szállnak be a fülkéből és ki belőle – például a hulladékgyűjtés és -szállítás során. A belépési magasság mindössze 440 mm, és két változat áll rendelkezésre: az egyik szabad átjárást biztosító padlóval és akár négy üléssel, a másik pedig két üléssel és egy motorsátorral van ellátva.

A Volvo FE Electric teherautóval ez egyszerű, ha partnere a Volvo Trucks. Ha elektromos meghajtásra szeretne váltani, teljes csomagot kínálunk, amely tartalmazza az elektromobilitásra való átálláshoz szükséges összes szolgáltatást és támogatást.

A dízelmotorok kínálata 350 LE-ig és 1400 Nm-ig terjed – ami bőven elég minden használatra. Ha pedig elektromos meghajtást választ, azonnal rendelkezésre álló 300 lóerőt és maximális nyomatékot kap.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!