Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

Volvo FM

A kényelmes guruló munkahely 

Volvo FMX

Mindig célba ér. Úton és terepen egyaránt 

Egy teljesen új tehergépjármű sorozat

Volvo FH16

Az erő, a kényelem és a megbízhatóság tökéletes kombinációja 

Volvo FH

A távolsági fuvarozás tökéletes élménye 

COVID-19

Bővebb információk

Az Ön tevékenységéhez illeszkedő szállítási megoldások

Teherautóinkkal és szolgáltatásainkkal biztos lehet szállítási feladatai sikeres végrehajtásában. Dolgozzon bármilyen iparágban és legyenek bármilyenek a szállítási igényei, nálunk most és a jövőben is megtalálja a megoldást. Miben segíthetünk?

Teherautóink

Szolgáltatásaink

Legfrissebb sajtóközleményeink

Veletek vagyunk
| 2 perc | 2 perc

A COVID-19 vírus terjedésének megakadályozására a Volvo Csoportnál bevezetett intézkedések

A COVID-19 vírus terjedésének megakadályozására a Volvo Csoportnál a következő intézkedéseket hoztuk:
08A3977 FH 4x2, félpótkocsi, távolsági fuvarfeladat úton

A Volvo Trucks bemutatja a Volvo FH új nemzedékét – a teherautók következő generációja, amelyet a vezetőt szem előtt tartva terveztek

Bemutatta a Volvo Trucks az új Volvo FH teherautót, amely újragondolt fülkével, innovatív biztonsági funkciókkal és a vezetőre összpontosító munkakörnyezettel rendelkezik. Az új formaterv egyik fő célját az jelentette, hogy a járművezetőt termelékenyebbé, biztonságosabbá és a fedélzeti életét kényelmesebbé tegyék.
R2A8182 Az új Volvo Trucks nehéz-teherautók családja

A Volvo Trucks bemutatja nehéz-teherautói új generációját, amelyek a járművezetőt helyezik a középpontba

Négy új teherautót mutat be a Volvo Trucks, amelyek esetében különös hangsúlyt kapott a járművezetői környezet, a biztonság és a termelékenység. „Nagy büszkeséggel tölt el minket ez a jelentős előretekintő beruházás. Célunk, hogy ügyfeleink legjobb üzleti partnerévé váljunk azáltal, hogy még versenyképesebbé tesszük őket, és segítjük őket, hogy bevonzzák a legjobb járművezetőket az egyre nehezebb piacon” – mondja Roger Alm, a Volvo Trucks elnöke. A négy nehéz-teherautó – a Volvo FH, az FH16, az FM és az FMX – a Volvo Trucks kiszállításának körülbelül kétharmadát képviseli.
A Volvo Trucks bemutatja az új Volvo FH16 teherautót

A Volvo Trucks bemutatja az új Volvo FH16 teherautót – a kényelem és az erő kombinációja a kiváló termelékenységért

Bemutatta a Volvo Trucks a Volvo FH16 új generációját, amely új biztonsági funkciókat, egy járművezető-központú munkakörnyezetet és a legújabb technikákat sikeresen ötvözi az ügyfelek termelékenységének fokozására. Az új zászlóshajó a Volvo Trucks következő járműgenerációjához tartozik, amelyeket a vezető köré terveztek.
Az új Volvo FMX

A Volvo Trucks a legrobusztusabb építőipari teherautóját a jövőbe viszi a Volvo FMX új nemzedékével

Bemutatta a Volvo Trucks a Volvo FMX teljesen új generációját, amelyet alapjaiban új fülke, megnövelt terhelhetőség és innovatív biztonsági funkciók jellemeznek. Az akár 20 tonnával terhelhető első tengelyekkel és a 38 tonna terhelhetőségű bogival az új Volvo FMX a legkeményebb körülményekhez és a legnagyobb kihívást jelentő feladatokhoz készült.

Legfrissebb cikkeink

Teherautó a Lofoten-szigetcsoportnál.

Küzdelem az elemekkel a Lofoten-szigetcsoportnál

A norvégiai Lofoten-szigetcsoport az északi sarkkörtől 68 szélességi fokkal északra fekszik. Nyáron fantasztikus az időjárás az éjféli napsütés országában, ám a telek extrémek is lehetnek – fagyos sötét éjszakákkal és hurrikán jellegű szelekkel.
Az I-Shift komponensei közelről.

Váltson kisebb fokozatba

Új taggal bővült az I-Shift család: ez az I-Shift kúszófokozatokkal. Az új áttételek lehetővé teszik, hogy akár egy 325 tonnás szerelvény is elinduljon álló helyzetből.
Vezetők világa: ausztráliai outback.

175 tonnás közúti vonattal az ausztrál sivatagon keresztül

Ausztrália outback néven ismert „Isten háta mögötti” részén egy 52 éves nagymama ül egy három hajtott tengelyű Volvo FH16 kormánya mögött egy 175 tonna össztömegű road train, azaz közúti vonat élén. Négy pótkocsi áll mögötte és egy hosszú, forró, úton töltött nap előtte. Teherautó-vezetők lányaként és özvegyeként Maxine Taylor semmi másra nem cserélné ezt.
Szélcsatorna.

Legyőzni az ellenállást továbbfejlesztett légellenállási jellemzőkkel

Körülbelül a harmadát teszi ki egy fuvarvállat költségeinek az üzemanyag. A tovább csökkentett légellenállás és az Euro 6 új, C lépcsőjének megfelelő motor kombinációjával a Volvo Trucks újdonságai akár három százalék üzemanyag-megtakarítást kínálnak távolsági és regionális szállítás során.
A Frigolanda teherautója

Az IT-megközelítés

Létfontosságú „valós időben” tudni, hogy éppen hol találhatók a teherautók és pontosan mit szállítanak. Ben van Leeuwen a Frigolanda cégtől pontosan ezt érte el.
Internetes felhő.

Gyorsan közelít a teherautó-ipar felé a digitális forradalom

Telematika, összeköttetés, nagy adat, felhőalapú szolgáltatások és tárgyak internete – ezek a teherautó-ipar digitális forradalmához vezetnek. Ez a legnagyobb lehetőségeket a szolgáltatások terén nyújtja, így a Volvo Trucks aktívan dolgozik, hogy nullára csökkentse a nem tervezett leállások számát.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!