Trucks

Közlekedésbiztonsági kampányunk

LÁTNI ÉS LÁTSZANI

Egy könnyen alkalmazható foglalkozás, amely bemutatja, hogyan fokozható a járművezetők és a kerékpárosok közötti interakciók biztonsága.

Életmentő különbség

A biztonság a Volvo Trucks számára a cég alapítása óta prioritást jelent. Kutatásunk és elemzéseink alapján egyértelmű, hogy a legtöbb közlekedési balesetet emberi tényezők okozzák. Ezért szeretnénk még többet tenni a biztonság érdekében – amellett, hogy termékeinkhez számos innovatív biztonsági jellemzőt fejlesztünk.

Látni és látszani

Célunk, hogy felhívjuk az emberek figyelmét arra, hogy láthatóak legyenek a forgalomban. A kampány olyan helyzeteket mutat be, amelyekben kerékpárosok és a közlekedés más résztvevői vesznek részt, és elmagyarázza, hogyan tehetők biztonságosabbá a kerékpárosok és a teherautó-sofőrök közötti interakciók.

Az oktatócsomag ingyenes és bárki szabadon felhasználhatja. Például a tanárok bevehetik a gyakorlatokat a diákjaik tanrendjébe, menedzserek pedig vállalati aktivitásként használhatják.

Az oktatócsomag

Az inspiráló „Látni és látszani” csomag egy oktatói útmutatóból és egy PowerPoint bemutatóból áll, valamint tartalmaz egy útmutatót arra is, miként vezethető le biztonságosan egy szabadtéri gyakorlat egy teherautóval.

A feladatok végeztével a résztvevők nagyra szokták értékelni a közlekedésbiztonságot tovább népszerűsítő ajándékokat, így például egy láthatósági mellényt.

Töltse le az oktatócsomagot

Tapasztalja meg a biztonságot első kézből

Helyi Volvo Trucks kereskedője valamennyi kivételes biztonsági termékjellemzőt bemutatja Önnek, és megválaszolja minden biztonsággal kapcsolatos kérdését.