Trucks

Jose Talamantes Pavon
2022-06-20
4 perc
Technológia és innováció Vezetők világa
Author
Jose Talamantes Pavon
Service Owner Fuel & Advisory Services

Így segíti elő a technológia a vezetés hatékonyságát

A hálózatalapú megoldások és az adatelemzés új távlatokat nyit a járművezetők továbbképzésében és támogatásában. Mindegy, hogy Ön járműtulajdonos és -vezető vagy flottakezelő, ez a szolgáltatás javíthatja az üzemanyag-fogyasztást, az üzemidőt és a biztonságot. 

A teherautó üzemanyag-fogyasztását számos tényező befolyásolja – a járművezetőnek ezek közül többre semmilyen hatása nincs. A vezetési technika azonban érdemi különbséget jelenthet, a járművezetők továbbképzésébe és támogatásába való beruházás pedig valószínűleg alacsonyabb fogyasztás, kevesebb baleset és mérsékeltebb amortizáció formájában térül meg.

 

Új technológiák = jobb járművezetők

A járművezetők továbbképzése során az jelent nehézséget, hogy megtudjuk, mely készségeket lehet fejleszteni. A hálózatalapú megoldások és az adatelemzés megkönnyíti a lehetséges fejlesztési területek felismerését, így a vállalatok és a járművezetők számára is lehetőség nyílik a személyre szabott támogatásra.


A teherautók manapság minden egyes használatuk során hatalmas mennyiségű adatot állítanak elő, és ezekből az adatokból egyre hasznosabb ismereteket lehet kinyerni. Van-e például olyan konkrét útvonal vagy útszakasz, ahol mindig magasabb az üzemanyag-fogyasztás? Vagy adódnak-e elő olyan helyzetek, amikor gyakoribb az erős fékezés?


Akár kezdő, akár tapasztalt járművezetőkről van szó, a nekik szóló, megfelelő típusú támogatás, valamint a hálózatalapú megoldások és az adatelemzés mindegyiküknek segíthet abban, hogy tökéletesítsék technikájukat, és bármelyik vállalatot le tudják nyűgözni.

 

Útmutatónkból, amely bemutatja, hogyan járul hozzá az új technológia a hatékonyabb vezetéshez, a következők derülnek ki:

●  Hogyan segítik egymást a járművezetők és a technológiai eredmények a balesetek megelőzésében?

●  Hogyan csökkentik a hálózatba kapcsolt szolgáltatások és a jó vezetési technika az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást?

●  Hogyan zajlik a digitális járművezetői támogatás a gyakorlatban?

●  Hogyan hat a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás a járművezetői támogatás jövőbeli szolgáltatásainak fejlődésére?

Útmutató: Így segíti elő a technológia a vezetés hatékonyságát

Kapcsolódó cikkek

Latest Press Release

Latest Press Release