Trucks

Az Ön igényeire szabva

Volvo FE Alváz

A Volvo FE változatos alvázkínálatot nyújt, amely sokféle feladathoz adaptálható. Az eredmény egy könnyű, mégis a legnehezebb rakományokhoz is kellően erős alváz. Rendkívül ellenálló. Bármivel is foglalkozzon tehát, van ahhoz illő Volvo FE.

Erős, de sokoldalú

A Volvo FE alváza szinte bármilyen felépítményhez adaptálható. Robusztus és merev – a szögletes, sík kialakítás könnyű felépítményezhetőséget biztosít, és egy olyan megoldást, amely a legnehezebb tevékenységek követelményeinek is megfelel. Függetlenül attól, hogy elektromos, gázos vagy dízeles meghajtást választ.

Személyre szabott, előkészített vagy alapkivitel

A Volvo FE járművek alváza alapkivitelben is rendelhető. Ha azonban meg szeretné könnyíteni a felépítményező dolgát, akkor a járművet előkészítő csomaggal vagy akár teljes mértékben az Ön igényeire szabva is megrendelheti.

Rövidebb idő a felépítményezőnél

Rendelje meg Volvo FE teherautóját, és a felépítményező azonnal bejelentkezhet a Volvo Felépítményezési utasítások adatbázisba! A rendszerben található pontos specifikációk és 3D-s rajzok alapján már azelőtt megkezdődhet a munka, hogy a teherautó elhagyná a gyárat. Így gyorsabb és költséghatékonyabb az átadás.

Volvo felépítményezési utasítások

Különleges alkalmazásokra

Az alváz hozzáigazítható az olyan különleges alkalmazásokhoz, mint a hulladékszállítók, a tartálykocsik és a daruk. Az olyan részegységek, mint az üzemanyag- és az AdBlue-tartályok, áthelyezhetők az alváz optimalizálása érdekében.

Hátsó tengelyek

Négy különböző hátsó tengely rendelhető, különféle kombinációkban. A tengelyek terhelhetősége 13–23 tonna.

Alvázkeret magassága

Változattól függően két keretmagasság (266 milliméter és 300 milliméter), valamint két keretvastagság (7 vagy 8 milliméter) érhető el.

Szerszámosládák

Szerelje fel Volvo FE teherautóját két különböző szerszámosládával a rögzítőhevederek és egyéb felszerelések tárolására. Méretük 55, illetve 125 liter.

Segédtengelyek

Kétféle segédtengely közül választhat: az egyik egy fix segédtengely szóló- vagy ikerabroncsozással, a másik egy hidraulikusan kormányozott segédtengely szólóabroncsozással. Mindkét változat opcionálisan rendelhető emelhető kivitelben is az üresen közlekedéshez.

Belső alvázbetét

A háromtengelyes járművek esetében egy belső alvázbetét erősíti meg az alvázat a hátsó tengelyek rögzítésének környékén.

Első tengelyek

A gondozásmentes első tengelyek 7,1, 7,5, 8,0 vagy 9,0 tonna maximális terhelhetőséggel rendelhetők.

Elég energia

Elektromos, gáz vagy dízel? Mindkét változatban többféle energiatárolási lehetőségből választhat. Az elektromos teherautók 3 vagy 4 db, 280–375 kWh kapacitású akkumulátorral, a gázüzeműek 6 vagy 8 gáztartállyal, a dízelesek pedig 160 és 630 literes tartállyal rendelhetők.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!