Trucks

A Volvo FM – az Ön mobil irodája

Ha sűrű a napja, csak a megfelelő eszközökkel teheti zökkenőmentesebbé a munkáját. A Volvo FM az aktív járművezető munkahelye, amely a kiváló kényelmet mozgékonysággal, praktikummal és kiemelkedő kilátással ötvözi. Rendelje meg sajátját – az Ön munkanapjához szabva.

Önre szabva

Az Ön igényeinek megfelelően épített Volvo FM

A feladatához szabott teljesítmény

A Volvo FM hajtásláncának részletei

Az evolúció következő lépcsője

Új, modern profil – minden eddiginél jobb formában

A Volvo FM adatai dióhéjban

Motor teljesítménye: 330–500 LE
Hat fülkeméret
Dízel, biodízel, HVO, LNG és elektromos
Vontató vagy önjáró alváz
Részletes információ a specifikációkban

A termelékenységére szabva

Az Ön munkájához készült alváz

Szolgáltatások széles köre

Hozzon ki még többet a vállalatából

A Volvo FH típusról áttekintést kaphat az interaktív prospektusban

A Volvo FM fülkéi

A Volvo FM különlegességei

Mit mondanak mások a Volvo FM teherautókról?

Mostanra már teljes egészében a Volvo márkára váltottunk, ugyanis úgy véljük, az alapértékeink nagyon hasonlóak.

Szolgáltatások, amelyek támogatják vállalkozását

Kiegészítők a teherautójához

Legyen igazán az Öné

Volvo FM GYIK

Szállítási feladatok széles spektrumához szabható. A fülkék és a hajtáslánc választékán túl az alváz optimalizálható a városi áruelosztástól a konténeres, ömlesztett árus és építőipari szállításokig. Az új Volvo FM fülkéje prémiumszintű kényelmet kínál nagy távolságokon is, ugyanakkor a beszállás is kényelmes.

A Volvo FM választható masszív tandem meghajtott bogival is. Ez a teherbírás, a vonóerő-átadás és az üzemanyag-hatékonyság nagyszerű kombinációját kínálja – különösen az Emelhető Tandemtengellyel. Kemény körülmények között is messzire eljuthat így. Ha azonban valóban szükséges a meghajtott első tengely, akkor javasoljuk, hogy inkább a Volvo FMX típust vegye szemügyre.

Attól függ, hogy melyik verziót választja. A nappali fülkék a vezetéshez és a feladatai menedzseléséhez szükséges teret biztosítják, miközben optimalizálják a szállítóeszköz hosszát. A hálófülkék és a Globetrotter fülke rengeteg helyet és nagyszerű kényelmet kínál az éjszakai pihenőkhöz.

A Volvo FM kényelmes belépést kínál, amely nagyszerű, ha gyakrabban kell be- és kiszállnia a fülkéből. Közelebb ül a talajhoz, így jól átláthatja a teherautó környezetét. A Volvo FH vezetőfülkéjében magasabban ül, több a hely és sík a padló. Ön dönti el – vagyis az, hogy mi a fontosabb szempont.

Igen! Minden D11 és D13 motorunk üzemeltethető hidrogénezett növényi olajokkal (HVO), néhány változat pedig akár biodízellel is. Ezenfelül két olyan motort is kínálunk, amelyek cseppfolyósított földgázzal vagy biogázzal (LNG) működnek. Ezek jelentősen csökkentik a környezeti lábnyomát.

Ismerje meg a Volvo FM teherautót a kereskedőjénél

Maradt még kérdése? Szeretne beszélni valakivel az Ön következő teherautójáról? Vagy már most készen áll arra, hogy az új Volvo FM típusra váltson?