Trucks

A Volvo FL fülkespecifikációi

Az alábbiakban feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek. A részletekért kérjük, forduljon területileg illetékes értékesítő kollégánkhoz.

 

Fülkeméretek

Nappali fülke

Nappali fülke kényelmes és ergonomikus vezetői környezettel. Belmagasság 1605 mm.

Rövid hálófülke

A rövid hálófülke több helyet kínál, és egy személy számára ággyal is felszerelhető, vagy irodarészként használható kiegészítő tárolóhelyekkel. Belmagasság 1605 mm.

Duplafülke

Duplafülke bőséges hellyel további utasok, akár 7 személy számára. Belmagasság 1605 mm.

Fülkék termékjellemzői

Fülkefelfüggesztés
A fülke első felfüggesztése a kis függőleges elmozdulások érdekében gumiágyazású, míg a hátsó felfüggesztés csavarrugót és lengéscsillapítót alkalmaz.

Fülkeszínek
300 gyári változat közül választhat. Ezenfelül további színek is rendelhetők.

Vezetőülés
Három különböző kényelmi szint: Comfort, Standard és Economy. Mindhárom állítható háttámlával, hosszirányú és magassági állítási lehetőséggel, változtatható dőlésszögű elülső résszel és integrált fejtámlával készül.

Utasülés
Három különböző kényelmi szint: Standard, Economy és Basic.

Ágyak
Az ágy egy vagy két részes lehet, 580 milliméter vagy 780 milliméter szélességgel. Opcióként ágyvédő rúd és füstérzékelő is rendelhető.

Belső tárolók
A fülke belseje számos praktikus és könnyen hozzáférhető tárolórekeszt kínál az iratok és a személyes tárgyak számára. A szélvédő fölött kettő, fedéllel vagy hálóval védett tárolóegység, valamint négy DIN-méretű rekesz található. Opcióként számos különféle tároló és motorsátordoboz, íróalátét és ruhaakasztó rendelhető.

Tetőablak
A fülke egy 50 milliméterre nyitható tetőablakkal is felszerelhető. A tetőablak kézi vagy elektromos működtetésű lehet.

Kormánykerék
A kormánykerék átmérője a teherautó konfigurációjától függően 460 vagy 500 milliméter, és pneumatikusan állítható a kívánt helyzetbe.

Fűtés és légkondicionálás
A fülkefűtési rendszer két változatban rendelhető: manuális szabályzású fűtés vagy manuális szabályzású fűtés és légkondicionálás. Opcióként egy 2 kW teljesítményű álló helyzeti fűtőberendezés is rendelhető.

Ülések kárpitozása
Komfortos kivitelű szövet.

Falak kárpitozása
Komfortos kivitelű szövet.

Fülkefűtés
A fülkefűtési rendszer két változatban rendelhető: manuális szabályzású fűtés vagy manuális szabályzású fűtés és légkondicionálás. Opcióként egy 2 kilowatt teljesítményű állóhelyzeti fűtőberendezés is rendelhető.

Belső tárolók
A fülke belseje számos praktikus és könnyen hozzáférhető tárolórekeszt kínál az iratok és a személyes tárgyak számára. A szélvédő fölött két fedéllel vagy hálóval védett tárolóegység, valamint négy DIN-méretű rekesz található. Opcióként számos különféle tároló és motorsátordoboz, íróalátét és ruhaakasztó rendelhető.

Kürtök
Két kiegészítő kürttípus rendelhető, elektromos vagy pneumatikus – két, tetőre szerelt pneumatikus kürt vagy egy elektromos kürt az elülső fedél alatt.

Ágy (komfort fülke)
Az ágy egy- vagy kétrészes lehet, 580 milliméter vagy 780 milliméter szélességgel. Opcióként ágyvédő rúd és füstérzékelő is rendelhető.

Érezze otthon magát

Dolgozzon kényelemben! Próbálja ki az ülést! Az ágyat! Nézzen be minden szekrénybe! El sem hiszi mennyi hely van bennük!

A Volvo FL specifikációi