Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

Erő bármilyen feladathoz

Volvo FL mellékhajtások

A Volvo mellékhajtások hatékonyan és költséghatékonyan biztosítják a meghajtást rakománykezelő vagy kiegészítő berendezései – például a hűtőrendszer vagy egy kis daru – számára. Széles és változatos kínálatunkban biztosan talál egy olyan mellékhajtást, amely illik az Ön alkalmazásához.

Minőség, amely teljesít

A mellékhajtás és a teherautó hajtásláncának együttműködése létfontosságú. Mellékhajtásainkat ezért kifejezetten arra tervezzük, hogy együttműködjenek a Volvo motorokkal és sebességváltókkal. Megbízhatók, könnyűek és egyszerűen karbantarthatók, és arra készültek, hogy megfeleljenek az áruterítő iparág szigorú követelményeinek.

Az erő, amire szüksége van

Mindegy, hogy D5K vagy D8K motorunkat választja, talál hozzá megfelelő mellékhajtást. A legnagyobb forgatónyomaték mindkét esetben 600 newtonméter. Ha sebességváltóra szerelt mellékhajtást választ, a sebességváltója függvényében tengelykapcsolótól függő és attól független lehetőségek széles kínálata áll rendelkezésére.

Megtérül a specifikáció

Optimális működés. Jobb minőség. Egyszerűbb felszerelés. Specifikálja a megfelelő mellékhajtást az alvázzal együtt a gyárból, és látni fogja ennek előnyeit az üzleti eredményén!

Válasszon egy erőteljes csomagot

Helyi Volvo Trucks kereskedője örömmel segít Önnek megtalálni a Volvo FL teherautójához ideális specifikációt.

A Volvo FL termékjellemzői