Trucks

Kiszállás és munka a teherautó körül

Munka a Volvo FL körül

Munkanapjai nagy részét a fülkén kívül tölti? Hulladékgyűjtés, árufelvétel, kiszállítás vagy bármely olyan művelet során, amely a teherautó vezetésénél többet igényel, olyan teherautóra van szüksége, amely biztonságos és hatékony munkakörnyezetet biztosít, amikor a vezetőfülkén kívül dolgozik. Vegye szemügyre közelebbről a Volvo FL néhány megoldását, amelyek lehetővé teszik ezt!

Könnyű beszállás

Függetlenül attól, hogy milyen fülkét használ, a Volvo FL-be könnyű beszállni és kiszállni belőle, amikor a teherautó körül dolgozik. Minél többször van erre szüksége egy műszak során, annál jobban értékelni fogja.

A beszállási magasság

A 10 és 12 tonnás változatok kényelmes 17,5 hüvelykes kerékméretet kínálnak a kényelmes beszállás érdekében. A nehezebb változatokban pedig 19,5 és 22,5 hüvelykes méret közül választhat.

Lássa el erővel berendezéseit

Volvo FL-jét elektromos árammal vagy dízellel hajtja? Az üzemanyagtól függetlenül választhat mellékhajtásaink közül, hogy a szivattyúkhoz, billenő platókhoz, tömörítőkhöz, emelőkhöz vagy bármilyen más, a munka elvégzéséhez szükséges berendezéshez továbbítsa az erőt.

Az Ön szintjéhez

Válassza a légrugózást, ha különböző magasságokhoz kell alkalmazkodnia. Az elektronikus vezérlőrendszer (ECS) segítségével a műszerfalon található kapcsolók vagy egy vezérlődoboz használatával működtethető a légrugózás szintszabályzása. Ezzel egyszerűbb és gyorsabb lesz a rakománykezelés.

Különleges alkalmazásokhoz terveztük

Az alváz hozzáigazítható az olyan különleges alkalmazásokhoz, mint a hulladékszállítók és a daruk. Az olyan részegységek, mint az üzemanyag- és az AdBlue-tartályok, áthelyezhetők az alváz optimalizálása érdekében.

Hajtásláncok

A levegő minősége és a zajszint a teherautó körüli munkakörnyezet kulcsfontosságú összetevői. A Volvo FL olyan hajtásláncokat kínál, amelyeket csendes, kipufogógáz-mentes elektromos vagy Euro 6 minősítésű dízelmotor hajt.


A Volvo FL hajtásláncai

Tökéletesen illik a fuvarozási szegmensekhez

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!