Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

Járassa csúcsra tevékenységét

Volvo Arany szerződés

Volvo Arany szerződésünkkel garantáljuk Önnek a lehető legmagasabb üzemidőt. A szerződés a teljes megelőző karbantartást és a teherautó javítását is magában foglalja – ez teljes felügyeletet biztosít költségei felett és gondtalan üzemelést nyújt, illetve felszabadítja azt az időt, amely ahhoz szükséges, hogy a tevékenységére összpontosíthasson.

  • A teljes teherautóra kiterjed
  • Távoli diagnosztika és karbantartás
  • Maximális üzemidő
  • A teherautót kiváló állapotban tartja
  • Kedvezőbb összköltség és az üzemelés hatékonyabb felügyelete
  • Kevesebb papírmunka
  • Optimális használtkori érték
  • Alacsonyabb teljes üzemeltetési költség
  • Gondtalan üzemeltetés

Valós idejű felügyelet

A valós idejű felügyeletet is tartalmazó Volvo Arany Szerződéssel fontos előnyre tehet szert. A teherautók fejlett telematikai és diagnosztikai rendszereinek köszönhetően a Volvo Trucks napi 24 órában távolról felügyeli és elemzi a legfontosabb alkatrészek adatait. Így előre tudjuk, mikor várható meghibásodás. A figyelmeztetéseket ezután továbbítjuk az Ön helyi kereskedőjének vagy Önnek egy helyi üzemidő-felügyeleti központon keresztül, így megelőző intézkedéseket tehet, és maximalizálhatja a teherautó üzemidejét.

Új Volvo Flexi-Gold Szerződés

A Volvo Flexi-Gold Szervizszerződést úgy terveztük meg, hogy az összhangban legyen a vállalkozása ritmusával. Ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálja, mint a Volvo Arany Szerződés, de a használatalapú fizetési modellnek köszönhetően összehangolhatja a kiadásokat és a bevételeket, mivel a ténylegesen megtett futásteljesítményen alapuló számlázást alkalmazunk. Ráadásul +/-20%-os rugalmasságot biztosít a becsült éves futásteljesítményben. Biztos lehet benne, hogy az év végén nincs futásteljesítmény-felülvizsgálat.

Szervizszerződéseink – a részletek

Az összes szervizszerződés tartalmazza a Volvo Uptime Care szolgáltatást a hálózatba kapcsolt szerviztervezéssel együtt

A szerződés jellemzői ARANY – FH/FM ARANY – FE/FL EZÜST KÉK
      Tudjon meg többet Tudjon meg többet
Biztonsági
karbantartás
Szervizterv
Hajtáslánc javításai  
A teherautó valamennyi javítása    
Távoli kapcsolat
a szervizzel
Ingyenes bérteherautó vagy      
pénzügyi kompenzáció
100%-os üzemidő    
garancia
Volvo Action   ✓*  
Service On-Call

Találja meg tökéletes szerződését

Hívja fel vagy keresse fel Volvo Trucks kereskedőjét – ők bemutatják Önnek a lehetőségeket, és megkeresik az Ön igényinek legmegfelelőbb szerződést.