Trucks

×

Volvo Arany szerződés

Maximális üzemidő – minden javítás és megelőző karbantartás

Élvezze a költségek teljes felügyeletet, a gondtalan üzemeltetést és a maximális üzemidőt a Volvo Arany Szerződéssel. Tartalmazza az összes javítást, a kopó alkatrészek cseréjét és megelőző karbantartást, valamint a teherautó kritikus alkatrészeinek non-stop valós idejű felügyeletét. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy előre jelezzük, mikor következik be meghibásodás, és azonnali lépéseket tehessünk a megelőzése érdekében.

Az Arany szerződés 10 legfontosabb előnye

  • Tartalmazza a valós idejű felügyeletet a nem tervezett megállások előrejelzésére és megelőzésére – non-stop
  • Tartalmazza a teherautó tényleges használatához igazodó megelőző karbantartást
  • Maximalizálja az üzemidőt
  • A teherautót kiváló állapotban tartja
  • Teljes költségfelügyelet biztosít
  • Kevesebb papírmunka
  • Növeli a maradványértéket
  • Csökkenti a teljes üzemeltetési költséget
  • Gondtalan üzemeltetést biztosít
  • Garantálja, hogy a szervizfeladatokat minősített Volvo autószerelők végezzék el, Eredeti Volvo Alkatrészek használatával

Mi az a Valós idejű felügyelet?
 

Ma már minden Volvo teherautó rendelkezik az iparág egyik legfejlettebb telematikai és diagnosztikai rendszerével. Ez – a legújabb hálózatba kapcsolási technológiával együtt – lehetővé teszi a Volvo Trucks számára, hogy valós időben, távolról felügyelje és elemezze a kritikus alkatrészek adatait, és előre jelezze, mikor várható meghibásodás. Az adatokat a Volvo Trucks Nemzetközi Üzemidő-felügyeleti Központjába továbbítják, ahol feldolgozzák és elemzik azokat. Ha riasztást észlelnek, értesítik a helyi márkakereskedőt vagy a nemzeti üzemidő-felügyeleti központot, hogy a meghibásodás előtt megtehessék a szükséges óvintézkedéseket. Jelenleg a valós idejű felügyelet a Volvo Arany Szerződés keretében érhető el a legtöbb európai piacon. 

Nagyobb rugalmasságra van szüksége? A Flexi-Gold megadja Önnek.
 

A Volvo Flexi-Gold Szerződést úgy terveztük meg, hogy az összhangban legyen a vállalkozása ritmusával. Ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálja, mint a Volvo Arany Szerződés, de a használatalapú fizetési modellnek köszönhetően összehangolhatja a kiadásokat és a bevételeket, mivel a ténylegesen megtett futásteljesítményen alapuló számlázást alkalmazunk. Ráadásul +/-20%-os rugalmasságot biztosít a becsült éves futásteljesítményben. Biztos lehet benne, hogy az év végén nincs futásteljesítmény-felülvizsgálat. 

Opcionális üzemidő-szolgáltatások
 

Bővítse lefedettségét szakértői segítséggel – amikor és ahol szüksége van arra.

Volvo Járműmentési garancia

Nem tervezett leállások esetén a segítség éjjel-nappal elérhető Európa-szerte. A sofőr egyszerűen telefonálhat vagy megnyomhatja a VAS gombot a fülkében, és azonnal kapcsolatba léphet egy operátorral, aki az ő nyelvét beszéli. Vontatópartnereink és hivatalos márkaszervizeink kiterjedt hálózatának támogatásával a lehető leghamarabb visszajuttatjuk a teherautót a forgalomba.

Kiterjesztett Volvo Járműmentési Segélyszolgálat

A még nagyobb nyugalom érdekében a Kiterjesztett Volvo Járműmentési Segélyszolgálat szolgáltatás további védelmet nyújt: legyen szó indításról külső áramforrásról, üzemanyag-kiszállításról, a jármű és a rakomány felügyeletéről, valamint a rakomány ki- és átrakodásáról – plusz a sofőr szállítása, szállodai elhelyezése, sőt akár hazaszállítása is a szolgáltatás része.

4 órás kötelezettségvállalás

Nem tervezett leállás esetén, mindent megteszünk annak érdekében, hogy gyorsan visszatérjen a forgalomba. Az óra abban a pillanatban indul, hogy rögzíti a leállást Volvo Action Service rendszerben. Ha 4 óránál tovább tart, pénzügyi kompenzációt nyújtunk. A 4 órás kötelezettségvállalás a Volvo Arany Szerződés opcionális szolgáltatása.

Volvo Szervizszerződések – a részletek

Melyik szerződés a megfelelő az Ön számára?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a válaszokat. Ugorjon be hozzá vagy hívja fel, hogy akcióba léphessen szervizterve!