Trucks

Volvo Arany szerződés

Maximális üzemidő – minden javítás és megelőző karbantartás

Élvezze a költségek teljes felügyeletet, a gondtalan üzemeltetést és a maximális üzemidőt a Volvo Arany Szerződéssel. Tartalmazza az összes javítást, a kopó alkatrészek cseréjét és megelőző karbantartást, valamint a teherautó kritikus alkatrészeinek non-stop valós idejű felügyeletét. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy előre jelezzük, mikor következik be meghibásodás, és azonnali lépéseket tehessünk a megelőzése érdekében.

Az Arany szerződés 10 legfontosabb előnye

 • Tartalmazza a valós idejű felügyeletet a nem tervezett megállások előrejelzésére és megelőzésére – non-stop
 • Tartalmazza a teherautó tényleges használatához igazodó megelőző karbantartást
 • Maximalizálja az üzemidőt
 • A teherautót kiváló állapotban tartja
 • Teljes költségfelügyelet biztosít
 • Kevesebb papírmunka
 • Növeli a maradványértéket
 • Csökkenti a teljes üzemeltetési költséget
 • Gondtalan üzemeltetést biztosít
 • Garantálja, hogy a szervizfeladatokat minősített Volvo autószerelők végezzék el, Eredeti Volvo Alkatrészek használatával

Mi az a Valós idejű felügyelet?
 

Ma már minden Volvo teherautó rendelkezik az iparág egyik legfejlettebb telematikai és diagnosztikai rendszerével. Ez – a legújabb hálózatba kapcsolási technológiával együtt – lehetővé teszi a Volvo Trucks számára, hogy valós időben, távolról felügyelje és elemezze a kritikus alkatrészek adatait, és előre jelezze, mikor várható meghibásodás. Az adatokat a Volvo Trucks Nemzetközi Üzemidő-felügyeleti Központjába továbbítják, ahol feldolgozzák és elemzik azokat. Ha riasztást észlelnek, értesítik a helyi márkakereskedőt vagy a nemzeti üzemidő-felügyeleti központot, hogy a meghibásodás előtt megtehessék a szükséges óvintézkedéseket. Jelenleg a valós idejű felügyelet a Volvo Arany Szerződés keretében érhető el a legtöbb európai piacon. 

Nagyobb rugalmasságra van szüksége? A Flexi-Gold megadja Önnek.
 

A Volvo Flexi-Gold Szerződést úgy terveztük meg, hogy az összhangban legyen a vállalkozása ritmusával. Ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálja, mint a Volvo Arany Szerződés, de a használatalapú fizetési modellnek köszönhetően összehangolhatja a kiadásokat és a bevételeket, mivel a ténylegesen megtett futásteljesítményen alapuló számlázást alkalmazunk. Ráadásul +/-20%-os rugalmasságot biztosít a becsült éves futásteljesítményben. Biztos lehet benne, hogy az év végén nincs futásteljesítmény-felülvizsgálat. 

Opcionális üzemidő-szolgáltatások
 

Bővítse lefedettségét szakértői segítséggel – amikor és ahol szüksége van arra.

Volvo Járműmentési garancia

Nem tervezett leállások esetén a segítség éjjel-nappal elérhető Európa-szerte. A sofőr egyszerűen telefonálhat vagy megnyomhatja a VAS gombot a fülkében, és azonnal kapcsolatba léphet egy operátorral, aki az ő nyelvét beszéli. Vontatópartnereink és hivatalos márkaszervizeink kiterjedt hálózatának támogatásával a lehető leghamarabb visszajuttatjuk a teherautót a forgalomba.

Kiterjesztett Volvo Járműmentési Segélyszolgálat

A még nagyobb nyugalom érdekében a Kiterjesztett Volvo Járműmentési Segélyszolgálat szolgáltatás további védelmet nyújt: legyen szó indításról külső áramforrásról, üzemanyag-kiszállításról, a jármű és a rakomány felügyeletéről, valamint a rakomány ki- és átrakodásáról – plusz a sofőr szállítása, szállodai elhelyezése, sőt akár hazaszállítása is a szolgáltatás része.

4 órás kötelezettségvállalás

Nem tervezett leállás esetén, mindent megteszünk annak érdekében, hogy gyorsan visszatérjen a forgalomba. Az óra abban a pillanatban indul, hogy rögzíti a leállást Volvo Action Service rendszerben. Ha 4 óránál tovább tart, pénzügyi kompenzációt nyújtunk. A 4 órás kötelezettségvállalás a Volvo Arany Szerződés opcionális szolgáltatása.

Volvo Szervizszerződések – a részletek

Valós idejű felügyelet
Arany (valós idejű felügyelet)
Maximális üzemidő – minden javítás és megelőző karbantartás
  Üzemidő-szolgáltatások (opcionális)
  Hálózatba kapcsolt szerviztervezés
  Karbantartás és ellenőrzések
  Hajtáslánc javításai
  Hajtásláncot nem érintő javítások
  Kopó alkatrészek
  Valós idejű felügyelet
Tudjon meg többet
Ezüst
Hajtáslánc elemeinek javítása és karbantartása, hogy jobban ellenőrzés alatt tarthassa a költségeket
  Üzemidő-szolgáltatások (opcionális)
  Hálózatba kapcsolt szerviztervezés
  Karbantartás és ellenőrzések
  Hajtáslánc javításai
Tudjon meg többet
Kék
A teherautó tényleges használatán alapuló megelőző karbantartás és szervizterv
  Üzemidő-szolgáltatások (opcionális)
  Hálózatba kapcsolt szerviztervezés
  Karbantartás és ellenőrzések
Tudjon meg többet
Uptime Care
A teherautó tényleges használatán alapuló szervizterv
  Üzemidő-szolgáltatások (opcionális)
  Hálózatba kapcsolt szerviztervezés
Tudjon meg többet

Melyik szerződés a megfelelő az Ön számára?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a válaszokat. Ugorjon be hozzá vagy hívja fel, hogy akcióba léphessen szervizterve!