Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

Volvo Kék szerződés

A teherautó tényleges használatán alapuló megelőző karbantartás és szervizterv

A Volvo Kék Szerződés kényelmes módja annak, hogy teherautóját munkára készen tartsa, és csökkentse költségeit. Tartalmazza az összes megelőző karbantartást és ellenőrzést, valamint a Hálózatba kapcsolt szerviztervezést – egy optimalizált szervizütemezést, amelyet a jármű non-stop műholdas kapcsolata tesz lehetővé. Ez lehetővé teszi, hogy a kereskedő személyre szabja a szervizlátogatásokat teherautója tényleges használatának megfelelően. Ráadásul biztos lehet benne, hogy minden munkát minősített Volvo szerelők végeznek el. És mivel Ön mindig előre tudja a költségeket, hatékonyabban felügyelheti az üzemeltetést.

A Kék csomag 7 legfontosabb előnye

  • Tartalmazza a megelőző karbantartást és a hivatalos átvizsgálásokat
  • A műholdas kapcsolatnak köszönhetően védelmet nyújt a nem tervezett leállásokkal szemben
  • A teherautó tényleges használatához igazodó karbantartást biztosít
  • Az Ön igényeinek és ütemtervének megfelelő szervizcsomagot kínál 
  • Növeli a szervizlátogatások hatékonyságát a műhellyel való távoli kapcsolatnak köszönhetően
  • Csökkenti az adminisztrációt és lehetővé teszi a részletfizetést
  • Garantálja, hogy a szervizfeladatokat minősített Volvo technikusok végezzék el, Eredeti Volvo Alkatrészek használatával

A megfelelő karbantartás – a megfelelő időben.

Járműve kiváló állapotának megőrzése érdekében távolról figyeljük az üzemidő szempontjából kritikus alkatrészeket és a teherautója tényleges használatára vonatkozó fontos adatokat (például a megtett kilométert, a motor üzemóráit, az üzemanyag-fogyasztást és az útvonal topográfiáját). Ha a tényleges használat azt mutatja, hogy teherautója a vártnál több vagy kevesebb karbantartást igényel, kereskedője felveszi Önnel a kapcsolatot. Ez egy egyszerű módja annak, hogy biztos lehessen benne, hogy mindig a megfelelő szolgáltatást kapja, a megfelelő időben. Mindezt azért, hogy teherautója a legjobb teljesítményt nyújthassa.

Opcionális üzemidő-szolgáltatások

Bővítse lefedettségét szakértői segítséggel – amikor és ahol szüksége van arra.

Volvo Járműmentési garancia

Nem tervezett leállások esetén a segítség éjjel-nappal elérhető Európa-szerte. A sofőr egyszerűen telefonálhat vagy megnyomhatja a VAS gombot a fülkében, és azonnal kapcsolatba léphet egy operátorral, aki az ő nyelvét beszéli. Vontatópartnereink és hivatalos márkaszervizeink kiterjedt hálózatának támogatásával a lehető leghamarabb visszajuttatjuk a teherautót a forgalomba.

Kiterjesztett Volvo Járműmentési Segélyszolgálat

A még nagyobb nyugalom érdekében a Kiterjesztett Volvo Járműmentési Segélyszolgálat szolgáltatás további védelmet nyújt: legyen szó indításról külső áramforrásról, üzemanyag-kiszállításról, a jármű és a rakomány felügyeletéről, valamint a rakomány ki- és átrakodásáról – plusz a sofőr szállítása, szállodai elhelyezése, sőt akár hazaszállítása is a szolgáltatás része.

Volvo Szervizszerződések – a részletek

Melyik szerződés a megfelelő az Ön számára?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a válaszokat. Ugorjon be hozzá vagy hívja fel, hogy akcióba léphessen szervizterve!