Trucks

Biztonságos vezetés a biztonságosabb fuvarozásért

Dynafleet biztonság

Az erőteljes fékezés és a teherautó aktív biztonsági rendszerének beavatkozása nehéz közlekedési helyzetet jelezhet. A Dynafleet Biztonság segít felismerni ezeket a helyzeteket. És mivel a biztonságos vezetés általában jobb üzemanyag-hatékonyságot és kevesebb kopást jelent, ez a szolgáltatás számos előnnyel jár.

Gyorsítás, fékezés és vezetői viselkedés

A Dynafleet Biztonság szilárd alapot nyújt a szállítási tevékenységek javításához. A vezetői viselkedés – például az erőteljes fékezés és az erőteljes gyorsítás – naplózásával a fejlesztési potenciálok láthatóvá válnak. Ez jó kiindulást ad a járművezetői tréningekhez.

Aktív biztonsági rendszerek beavatkozása

A Biztonság szolgáltatás naplózza azon eseményeket is, amikor a teherautó aktív biztonsági rendszerei – mint például a Ütközésfigyelmeztetés Vészfékrendszerrel és az Elektronikus Menetstabilizáló – beavatkoznak a káresemények vagy balesetek elkerülésére. A gyakori események kiváltói olyan nehéz közlekedési helyzetek lehetnek, amelyekben éber és óvatos vezetés szükséges.

Fő előnyök

  • A biztonsági elemzés tényekere épülő alapja.
  • Egyaránt kínál figyelemre érdemes értesítéseket, valamint nyomon követésre szolgáló jelentéseket.
  • Javítsa a biztonsággal kapcsolatos gondolkodásmódot és minimalizálja a baleseteket.
  • A biztonság versenyelőnyt jelent.

Fedezze fel a lehetőségeket

Az Ön Volvo Trucks kereskedője megmutatja Önnek, hogy a Dynafleet Biztonság miként segít a maximumot kihozni a járműveiből és a járművezetőiből.