Trucks

Tegye még hatékonyabbá flottáját

Helymeghatározás

Soha nem volt könnyebb szemmel tartania teherautóit. Részletes térképek segítségével irányíthatja minden tevékenységét. A Dynafleet Helymeghatározással a járművezető és a jármű adatai közvetlenül a térképen jeleníthetők meg, információt nyújtva Önnek és ügyfeleinek az adott szállításról.

Pozíciók és még sok egyéb

A teherautók sebességének, a járművezető állapotának, a várható érkezési idő, illetve egyéb adatok folyamatos frissítése megkönnyíti Önnek – és ügyfeleinek –, hogy mindig teljes felügyeletet gyakorolhassanak. Mivel pedig a teherautó pozícióit rögzítik, bármikor visszakövetheti az útvonalat.

Munkára készen

A valós idejű információk megadják, hogy melyik teherautó a legalkalmasabb egy új megbízás teljesítésére. Egyetlen kattintás kilistázza a felvételi címhez legközelebbi járműveket. Megmutatja továbbá, hogy ki érhet el a kiszállítási helyre munkaideje alatt – és ki nem.

Helymeghatározás+ a termelékenységért

Szeretne valós idejű pozícióadatokat a teljes flottájáról? Nem probléma. A Helymeghatározás+ percre pontos földrajzi adatokat szolgáltat összes teherautójáról. A Geofence+ funkció pedig figyelmezteti, ha járművezetői letérnek a tervezett útvonalról. Fejlett, valós idejű globális pozícióadatok – segítenek Önnek, hogy teljes felügyeletet gyakorolhasson.

Eszközök Nyomon Követése

Szeretné nyomon követni pótkocsijait, szervizfurgonjait, konténereit és egyéb mozgó eszközeit? Az Eszközök Nyomon Követése funkció átfogó áttekintést kínál az eszközei pozíciójáról. Ezt a funkciót a Dynafleet minden szolgáltatása tartalmazza, és a Helymeghatározás szolgáltatást jól kiegészíti.

Személyre szabott információk 

A megfelelő belépési kódot vagy egy just-in-time szállítás visszaigazolását keresi? Földrajzi korlátok (geofence) beállításával hozzájuthat fontos és időmegtakarító információkhoz, amelyek a fülkében és az irodában is megjelennek, ha egy teherautó belép vagy elhagy egy adott földrajzi területet – például egy terminált.

A Helymeghatározás szolgáltatás

  • Utcaszintig lebontva megmutatja a teherautó pontos pozícióját
  • Információkat nyújt az időkről, a járművezetőkről, a sebességről, a terhelésről és a jármű típusáról
  • Megjeleníti, hogy melyik teherautó a legalkalmasabb egy új megbízásra
  • Létfontosságú információkat nyújt, ha egy teherautó belép egy adott földrajzi területre
  • Egyszerűsíti az útvonaltervezést és megkönnyíti a célállomáshoz vezető leggyorsabb útvonal megtalálását
  • A Dynafleet online navigációs pontjai elküldhetők a teherautóban lévő navigációs rendszernek
  • Ügyfelei külön hozzáférési adatokkal saját maguk is követhetik árujuk útját

A Helymeghatározás+ szolgáltatás

  • A jármű aktuális pozícióját a térképen valós időben, percenként frissíti a rendszer.
  • Értesítés az országhatárokat átlépő, illetve a felhasználó által meghatározott útvonalakat vagy területeket elhagyó járművekről a Geofence+ funkcionalitásnak köszönhetően.
  • Szükség esetén érkező figyelmeztetések, ha a Geofence+ csak a felhasználó által meghatározott időintervallumban aktivált.

Tökéletesen pozícionálva

Helyi Volvo Trucks kereskedője segít a legtöbbet kihozni a Dynafleet szolgáltatásokból.

Hívja fel! Menjen el hozzá! Vagy ha azt szeretné, ő látogat el Önhöz!