Könnyűvé teszi, hogy teljes felügyeletet gyakorolhasson: biztosítja ügyfelei tájékoztatását

Pozíciók és még sok egyéb

A teherautók sebességének, a járművezető állapotának, a várható érkezési idő, illetve egyéb adatok folyamatos frissítése megkönnyíti Önnek – és ügyfeleinek –, hogy mindig teljes felügyeletet gyakorolhassanak. Mivel pedig a teherautó pozícióit rögzítik, bármikor visszakövetheti az útvonalat.

Melyik teherautó a legalkalmasabb egy új feladatra?

Munkára készen

A valós idejű információk megadják, hogy melyik teherautó a legalkalmasabb egy új megbízás teljesítésére. Egyetlen kattintás kilistázza a felvételi címhez legközelebbi járműveket. Megmutatja továbbá, hogy ki érhet el a kiszállítási helyre munkaideje alatt – és ki nem.

Helymeghatározás+ a termelékenységért

Helymeghatározás+ a termelékenységért

Szeretne valós idejű pozícióadatokat a teljes flottájáról? Nem probléma. A Helymeghatározás+ percre pontos földrajzi adatokat szolgáltat összes teherautójáról. A Geofence+ funkció pedig figyelmezteti, ha járművezetői letérnek a tervezett útvonalról. Fejlett, valós idejű globális pozícióadatok – segítenek Önnek, hogy teljes felügyeletet gyakorolhasson.

Eszközök Nyomon Követése a Dynafleet rendszerben.

Eszközök Nyomon Követése

Szeretné nyomon követni pótkocsijait, szervizfurgonjait, konténereit és egyéb mozgó eszközeit? Az Eszközök Nyomon Követése funkció átfogó áttekintést kínál az eszközei pozíciójáról. Ezt a funkciót a Dynafleet minden szolgáltatása tartalmazza, és a Helymeghatározás szolgáltatást jól kiegészíti.

Személyre szabott információk

A megfelelő belépési kódot vagy egy just-in-time szállítás visszaigazolását keresi? Földrajzi korlátok (geofence) beállításával hozzájuthat fontos és időmegtakarító információkhoz, amelyek a fülkében és az irodában is megjelennek, ha egy teherautó belép vagy elhagy egy adott földrajzi területet – például egy terminált.

A Helymeghatározás szolgáltatás

  • Utcaszintig lebontva megmutatja a teherautó pontos pozícióját
  • Információkat nyújt az időkről, a járművezetőkről, a sebességről, a terhelésről és a jármű típusáról
  • Megjeleníti, hogy melyik teherautó a legalkalmasabb egy új megbízásra
  • Létfontosságú információkat nyújt, ha egy teherautó belép egy adott földrajzi területre
  • Egyszerűsíti az útvonaltervezést és megkönnyíti a célállomáshoz vezető leggyorsabb útvonal megtalálását
  • A Dynafleet online navigációs pontjai elküldhetők a teherautóban lévő navigációs rendszernek
  • Ügyfelei külön hozzáférési adatokkal saját maguk is követhetik árujuk útját

A Helymeghatározás+ szolgáltatás

  • A jármű aktuális pozícióját a térképen valós időben, percenként frissíti a rendszer.
  • Értesítés az országhatárokat átlépő, illetve a felhasználó által meghatározott útvonalakat vagy területeket elhagyó járművekről a Geofence+ funkcionalitásnak köszönhetően.
  • Szükség esetén érkező figyelmeztetések, ha a Geofence+ csak a felhasználó által meghatározott időintervallumban aktivált.
VT

Tökéletesen pozícionálva

Helyi Volvo Trucks kereskedője segít a legtöbbet kihozni a Dynafleet szolgáltatásokból. Hívja fel! Menjen el hozzá! Vagy ha azt szeretné, ő látogat el Önhöz!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt