Egyszerű üzenetküldés.

Maradjon kapcsolatban

Az Üzenetküldés biztosítja, hogy Ön bármikor kapcsolatba léphessen a teherautóval – bárki is üljön éppen a kormánykerék mögött. Az iroda és a járművezetők szöveges üzeneteken keresztül kommunikálnak. Az üzenetek könnyen összeállíthatók és azonnal megjelennek a teherautó képernyőjén. A teherautó álló helyzetében vezeték nélküli billentyűzet segíti a járművezetőt a kommunikációban. Az üzeneteket pedig menet közben is láthatják.

A Dynafleet Üzenetküldés integrációja.

Integrálja egyéb rendszerekkel

Az Üzenetküldés szolgáltatás zökkenőmentesen integrálható rendelési és számlázási rendszereivel, így egyazon képernyőn kezelhetők a legfontosabb információk. Ez fokozott irányítást tesz lehetővé és megkönnyíti a járművezetők dolgát, mivel munkalapjaik egyértelműen jelennek meg a teherautó képernyőjén.

Sokoldalú képernyő.

Kijelzője lehetőségei

Teherautója kijelzője az üzenetküldésen kívül számos más dologra is használható. A vezetési és pihenőidőre, a járművezetők aktív oktatására és a navigációra vonatkozó automatikus figyelmeztetések csökkentik a stresszt és fokozzák a járművezetői termelékenységet.

Fő előnyök

  • Kommunikáció a járművezetőkkel a Dynafleet rendszer belüli üzenetekkel, SMS vagy e-mail segítségével
  • Gyors üzenetküldés. Támogatja a járművezetőt, és segíti őket tájékozott döntéseket hozni
  • Költséghatékony kommunikáció a teljes flottával
  • A navigációs rendszerbe úti célok fogadhatók üzenetként. Az érkezés várható ideje megjelenik a Dynafleet rendszerben a flottakezelő számára.
Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Kapja meg az üzenetet

Az Ön helyi Volvo Trucks kereskedője segít a Dynafleet Üzenetküldés szolgáltatás beállításában. És a teherautójában elérhető termékjellemzőkben gazdag lehetőségek elmagyarázásában.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt