Trucks

Egyértelmű kommunikáció

Üzenetküldés

A Dynafleet Üzenetküldés révén irodája és járművezetői gyorsan, egyszerűen és költséghatékonyan kommunikálhatnak egymással – megakadályozva a drága félreértéseket. Annyit kommunikálhat, amennyit csak szeretne – nincsenek korlátozások vagy roaming díjak.

Maradjon kapcsolatban

Az Üzenetküldés biztosítja, hogy Ön bármikor kapcsolatba léphessen a teherautóval – bárki is üljön éppen a kormánykerék mögött. Az iroda és a járművezetők bármikor kommunikálhatnak egymással, szöveges üzeneteken keresztül. Az üzeneteket könnyű megírni, és a teherautóban lévő képernyőn jelennek meg. A teherautó álló helyzetében vezetéknélküli billentyűzet segíti a járművezetőt a kommunikációban. Az üzeneteket pedig menet közben is láthatják.

Integrálja egyéb rendszerekkel

Az Üzenetküldés szolgáltatás zökkenőmentesen integrálható rendelési és számlázási rendszereivel, így egyazon képernyőn kezelhetők a legfontosabb információk. Ez fokozott irányítást tesz lehetővé és megkönnyíti a járművezetők dolgát, mivel munkalapjaik egyértelműen jelennek meg a teherautó képernyőjén.

Kijelzője lehetőségei

Teherautója kijelzője az üzenetküldésen kívül számos más dologra is használható. A vezetési és pihenőidőre, a járművezetők aktív oktatására és a navigációra vonatkozó automatikus figyelmeztetések csökkentik a stresszt és fokozzák a járművezetői termelékenységet.

Fő előnyök

  • Kommunikáció a járművezetőkkel a Dynafleet rendszer belüli üzenetekkel, SMS vagy e-mail segítségével
  • Gyors üzenetküldés. Támogatja a járművezetőt, és segíti őket tájékozott döntéseket hozni
  • Költséghatékony kommunikáció a teljes flottával
  • A navigációs rendszerbe úti célok fogadhatók üzenetként. Az érkezés várható ideje megjelenik a Dynafleet rendszerben a flottakezelő számára.

Kapja meg az üzenetet

Az Ön helyi Volvo Trucks kereskedője segít a Dynafleet Üzenetküldés szolgáltatás beállításában. És a teherautójában elérhető termékjellemzőkben gazdag lehetőségek elmagyarázásában.