Trucks

Könnyű megfelelni

Vezetési idők

Hozzon ki többet a rendelkezésére álló munkaidőből! A Dynafleet Vezetési Időkkel láthatja, hogy melyik járművezető a legalkalmasabb egy új megbízáshoz, melyiknek kell pihenőt tartania – és kinek kell befejezni mára a munkát. Ha rendelkezésére állnak ezek az információk, ugyanazon teherautó-kapacitás mellett növelheti bevételeit.

Járművezetői adatok a könnyű tervezéshez

Kevesebb időt kell szánnia tervezésre és adminisztrációra. A hatékony szállítástervezés elősegítése érdekében a Dynafleet azonnal tudatja Önnel, hogy az EU vezetési és pihenőidőkre vonatkozó előírásai alapján az egyes járművezetők mennyi időt tölthetnek új megbízásokkal. A vezetési és pihenési adatok hasznosak a számlázáshoz és a járművezetők bérének kiszámításához is.

Távoli tachográfletöltések

Gyors és hatékony, hiszen a Dynafleet Vezetési Idők jóvoltából letöltheti a tachográf adatait az irodából – bárhol is legyen éppen a teherautó és a járművezető. Így könnyedén naprakészen tarthatja adatait. A 20 perces kézi letöltések pedig a múltba vesznek.

Egy 40 teherautós flottánál a tachográfadatok 20 perces letöltésének megtakarítása havi 13 felszabaduló órát eredményez. Ez évente egy plusz hónapnak felel meg, amit termelékenyebb módon tölthet el.

Egyszerű. Világos. És megfelel a törvényi előírásoknak

Vezetési időre vonatkozó előírások, munkaidők, pihenőidők kezelése és sok más. A Dynafleet szemmel tartja valamennyi járművezetői tevékenységet, a fontos információkat megjelenítve a képernyőn és a járművezetői tevékenység kimutatásaiban. A Vezetési idők támogatás a teherautó fedélzetén segít a vezetőnek megfelelni a vezetési és pihenőidőt szabályzó előírásoknak.

Fő előnyök

  • A tachográf memória adatok és a digitális járművezetői kártya adatainak automatikus letöltése. Minden adatot a Dynafleet tárol, amelyekhez így bármikor hozzáférhet.
  • A Vezetési idők előrejelzése folyamatosan figyeli a vezetési időket és figyelmezteti a flottakezelőt egy szabályszegés előtt
  • Alapot szolgáltat a számlázáshoz és a járművezetők bérének kiszámításához
  • Könnyebben kezelhetők és tarthatók be a vezetési és pihenő időkre vonatkozó szabályok
  • Egyszerűsödnek a tervezési és az adminisztrációs feladatok

Itt az idő

Helyi Volvo Trucks kereskedője segít megtalálni, hogy melyik Dynafleet szolgáltatások a megfelelőek az Ön számára, és hogyan hozhatja ki belőlük a legtöbbet.