Trucks

Költségek és lábnyom

Üzemanyag és Környezetvédelem

A Dynafleet Üzemanyag és Környezetvédelem szolgáltatás megkönnyíti a teherautói teljesítményének és a járművezetői hatékonyságának megfigyelését. Kimutatásokat hoz létre paraméterek széles skálájából másodpercek alatt – és felderít, hogy miért használnak el több üzemanyagot egyes járművezetők. Gyors és pontos – a szolgáltatás segít a megtakarítási lehetőségek felismerésében, amelyekkel javíthat eredményein, és csökkentheti környezeti lábnyomát.

Ki a legjobb járművezetője?

Az Üzemanyag-hatékonysági pontszám segítségével láthatja járművezetői és járműveik üzemanyag-hatékonysági teljesítményét. A 0–100 tartományú pontszám négy kulcsfontosság szempont alapján méri a vezető teljesítményét: sebesség megválasztása, motor és fokozatok kihasználása, előrelátás és fékezés, illetve állásidő.

Az Üzemanyag és Környezetvédelem lehetőséget nyújt a járművezetőknek, hogy befolyásolják és megváltoztassák vezetési technikájukat út közben. Az üzemanyag-fogyasztás akár ötszázalékos csökkentéséhez is hozzásegítheti őket.

TRENDEK ÉS KÉPZÉSEK

Az Üzemanyag-hatékonysági pontszám lehetővé teszi járművezetőinek részletes összehasonlítását. Ezek az információk hatékony járművezető-továbbképzéssel kombinálva segítik Önt az üzemanyag-fogyasztás tartós szabályozásában.

Növelje vállalkozását

Az üzemanyag-hatékonyság javítása csökkenti környezetvédelmi lábnyomát. A pontosan dokumentált károsanyag-kibocsátási adatok segítenek a környezettudatos ügyfelek megszerzésében és megtartásában. Könnyen készíthet károsanyag-kibocsátási kimutatásokat, és automatikusan elküldheti azokat az ügyfeleknek, ha szükségük van rá. Az Üzemanyag és Környezetvédelem jelentései mind a dízelmotoros, mind az LNG-üzemű teherautókhoz elérhetők.

Driver Coaching

Szolgáljon vezetőinek a számukra szükséges tanáccsal a vezetési technikájuk optimalizálásához. Még vezetés közben is. A Járművezető-támogatás a fülkében elérhető olyan funkció, amely folyamatos elemzéssel szolgál menet közben. Felbecsülhetetlen értékű, gyorsan reagáló eszköz, amelyet úgy terveztünk, hogy javítsa az Ön üzleti eredményét. 

Fő előnyök

  • Láthatja az üzemanyag-fogyasztást, a megtett távolságot, a károsanyag-kibocsátási szinteket és sok egyebet
  • Elemezheti az egyes járművezetők üzemanyag-hatékonysági teljesítményét
  • Könnyen áttekinthető kimutatások mutatják meg a költség-megtakarítási fejlődési területeket, és elősegítik a megtakarítás tartós fenntartását
  • Figyelmeztető rendszerek értesítik, ha jelentősen változik az üzemanyag szintje, és üzemanyaglopás történhetett
  • Automatikusan küldhetők kimutatások a károsanyag-kibocsátási szintekről a környezettudatos ügyfeleknek
  • A jelentések mind a dízelmotoros, mind az LNG-üzemű teherautókhoz elérhetők.

Többet szeretne tudni?

Kereskedőink a Dynafleet szakértői. Beszéljen helyi kereskedőjével, hogy részletesebben megismerkedjen Üzemanyag és környezetvédelem szolgáltatásunkkal!