Trucks

Dynafleet

Pontos döntéshozás – ez a Dynafleet lényege. Ön bármikor láthatja a járművezetők, teherautók és eszközök pontos pozícióját, illetve állapotát – valamint a minőségi adatok alapján előre megtervezheti és elemezheti saját működését. Ráadásul a Dynafleet azt is megmutatja, hogy mely területekre összpontosítson. Készen áll az indulásra?

Dynafleet szolgáltatások
 

A Dynafleet szolgáltatások bármilyen kombinációban aktiválhatók. Mindegyik fix havi díj fejében vehető igénybe; ez a nemzetközi beszélgetések roamingdíjait is tartalmazza. Emellett pedig bármilyen eszközön elérhető az Ön digitális szolgáltatásainak kezelőfelületén, a Volvo Connecten.

Rendszerintegráció

A nagyobb rugalmasság érdekében Ön a meglévő informatikai infrastruktúrába integrálhatja a Volvo Connectet és a Dynafleet szolgáltatásokat. A flottaadatok így más külső alkalmazások fejlesztésére is felhasználhatók az ütemezéstől a bérszámfejtésig – mindez magasabb szintű hatékonyságot jelent a flottakezelésben.

Vállalati Kártya tárhelye

Kérje meg a helyi márkakereskedőt, hogy készítsen Önnek online Vállalati Kártyát. Így biztonságosan tárolhatja és töltheti le a tachográf adatait, és kényelmesen nyomon követheti a járművezetők tevékenységét a jogszabályi előírások szerint.

A tökéletes csomag

Helyi Volvo Trucks kereskedője segít Önnek megtalálni az Önhöz és üzletmenetéhez legjobban illeszkedő Dynafleet csomagot.