Trucks

Egy táblagépet tartó férfi áll az ablaknál, miközben lenéz a saját teherautó-flottájára

Flottakezelés

 

Hálózatba kapcsolt, személyre szabott szolgáltatásainkkal Ön az élre állhat. A teherautó- és flottaadatok felhasználásával csökken a papírmunka mennyisége, javul az információáramlás, és optimálissá válik az Ön teljes működése.
 

A lehetőségek határtalanok. Ön észreveszi majd, hogy egyszerűbbé válik a flotta és szállítások kezelése. Takarítson meg üzemanyagot, kövesse nyomon a teherautók állapotát, és még sok minden mást. Ráadásul minderre az Ön digitális szolgáltatásainak kezelőfelületén, a Volvo Connecten van lehetősége. Mindez hatékonyabb és jövedelmezőbb napi működést eredményez – ráadásul így Ön a legfontosabb figyelhet: hogy kiszolgálja ügyfeleit.

Miért érdemes a flottakezelési szolgáltatások mellett dönteni?

  • Javítja az információáramlást
  • Maximalizálja az üzemidőt
  • Üzemanyag-megtakarítás
  • Maximalizálja a terhelhetőséget és a futásteljesítményt
  • Csökkenti a papírmunka mennyiségét
  • Fenntartja az Ön versenyképességét 

Volvo Connect

Akár a saját teherautóját vezeti, akár teherautó-flottát kezel, mostantól vadonatúj formákban érheti el vállalkozása legfontosabb elemeit. Egyetlen helyen, egyetlen bejelentkezéssel, egyetlen nézetből. A Volvo Connect a kezelőfelület az Ön digitális szolgáltatásaihoz. Gondoljon rá úgy, mint a még nyereségesebb szállítási tevékenység érdekében létrehozott digitális otthonára.

Kiemelt szolgáltatások

Eszközinformációk

Ön azonnal áttekintheti teljes flottáját, továbbá minden eszköz valós idejű, aktuális állapotát – mindezt egyetlen kattintással. A szolgáltatások között szerepel az összes teherautó- és pótkocsieszköz és -állapot felsorolása; a jogi ellenőrzésekre vonatkozó információk (ha rendelkezésre állnak); a gumiabroncs-nyomás figyelése, a különböző eseményekkel kapcsolatos riasztások, figyelmeztetések és értesítések; továbbá az olyan funkciók hozzáadásának lehetősége, mint a tachográf adatok letöltése.

Volvo Connect alkalmazás

A nagy tudású Volvo Connect egy tenyérben is elfér. Rajta keresztül Ön elérheti a sokoldalú elemzési eszközöket, az eszközinformációkat és a vezetési időket; több flottát is kezelhet, és azonnali üzeneteket is küldhet – mindezt egy átlátható és egyszerűen használható irányítópultról.

Szerviztörténet

A Szerviztörténet a befejezett szevizalkalmak nyomon követésének gyors és egyszerű módja. Ön dátum, szerződés, márkakereskedő, számla vagy garancia alapján kereshet benne – így kiderítheti az elvégzett munkák részleteit és a látogatások okát.

Napló

Ön lejjebb apaszthatja a papírmunka mennyiségét, és egyszerűsítheti munkafolyamatait. A napló segítségével a járművezetők digitális jelentést készítenek a teherautókkal, pótkocsikkal és egyéb eszközökkel kapcsolatos problémákról, hogy a flottakezelő azonnal áttekinthesse és kezelhesse őket. A jelentések sürgősség szerint tekinthetők meg; a kettős bejelentések megelőzése érdekében a járművezetők azt is megnézhetik, hogy már naplóztak-e egy adott problémát.

Flottakommunikáció

A Volvo Connect beépített funkciója alkalmas a felhasználók, így a Volvo Connect alkalmazást használó vezetők közötti beszélgetések lefolytatásához. Az azonnali üzenetekhez akár pozícióinformációk, képek vagy fájlok is mellékelhetők.

Adathozzáférés

Az Adathozzáférés segítségével Ön megoszthatja a Volvo teherautók adatait más flottakezelő rendszerekkel. Mindez platformtól függetlenül biztosítja a flottakezeléssel való rugalmas és hatékony együttműködést.

LÉPJEN KAPCSOLATBA ÉRTÉKESÍTŐJÉVEL

A megfelelő alkatrész megtalálásától a teherautója karbantartásáig vagy javításáig az Ön helyi Volvo Trucks márkakereskedője szívesen segít. Hívjon minket – vagy még jobb, ha ellátogat hozzánk.