A teherautókkal és a flottával kapcsolatos adatok elérhetőségével soha nem látott módon optimalizálhatja üzleti tevékenységét. A csatlakoztatott szolgáltatásoknak köszönhetően a napi működés sokkal hatékonyabbá és jövedelmezőbbé tehető. Így Ön nyugodtan arra összpontosíthat, ami a legfontosabb – az ügyfelek kiszolgálására.

Az Ön adott igényeire szabott egyedi megoldásokat kínálunk, a flottakezeléstől kezdve a Dynafleet rendszeren keresztüli szállításon át egészen az üzemanyag-hatékonyságot javító, a Fuel Advice rendszerben testreszabott javaslatokig és a digitális szolgáltatások és adatok Volvo Connectben való eléréséig.

Üzemanyag-hatékonyság

Válasszon szolgáltatásaink közül, amelyekkel javíthatja az üzemanyag-hatékonyságot és fokozhatja a környezet védelme terén szerzett hírnevét.

Üzemidő

Csatlakoztatott szolgáltatásaink segítségével teherautói mindig munkára készen róhatják az utakat.

Termelékenység

Segítségünkkel maximalizálhatja flottája teherbírását és futásteljesítményét, ezzel javítva versenyképességét és jövedelmezőségét.

Dynafleet

Dynafleet

Flottakezelő rendszerünkkel könnyedén és helytől függetlenül nyomon követheti flottáját.

További információk a Dynafleet rendszerről
Fuel Advice

Fuel Advice

Fuel Advice szolgáltatásunkkal cégét egy személyi tanácsadó segíti az üzemanyag-fogyasztás akár 5 százalékos csökkentésében.

További információk a Fuel Advice-ról

Vonatkozó hírek és történetek

Az üzemanyag-fogyasztás minden várakozást felülmúló csökkentése

Mindössze négy év alatt a cseh Vapas fuvarvállalat 10 százalékkal csökkentette az üzemanyag-fogyasztást. A siker kulcsa a rendszeres továbbképzések – a vezetők oktatása, hogy a lehető legtöbbet kihozzák a Volvo legújabb megoldásaiból.

...

Egyetlen ablak a digitális világra

Gyorsan átalakítja a társadalmat a digitalizáció, ez alól a szállítási iparág sem kivétel. Carina Holm, a Volvo Trucks szolgáltatási menedzsere elmagyarázza, hogy miként teszi egyszerűbbé az ügyfelek életet a Volvo Connect, az információk és ...

Az IT-megközelítés

Létfontosságú „valós időben” tudni, hogy éppen hol találhatók a teherautók és pontosan mit szállítanak. Ben van Leeuwen a Frigolanda cégtől pontosan ezt érte el....

Lépjen kapcsolatba értékesítőjével

Lépjen kapcsolatba értékesítőjével

A megfelelő alkatrész megtalálásától a teherautója karbantartásáig vagy javításáig az Ön helyi Volvo Trucks márkakereskedője szívesen segít. Hívjon minket – vagy még jobb, ha ellátogat hozzánk.

Keresse meg a legközelebbi kereskedőt