Trucks

Biztonság

Az erőteljes fékezés és a teherautó aktív biztonsági rendszerének beavatkozása azt jelezheti, hogy van tér a járművezető fejlesztésére. A Volvo Connect Biztonsági szolgáltatása segít a flottamenedzsereknek és a sofőröknek azonosítani a problémákat, hogy megoldhassák azokat. Azon túl, hogy minden közlekedő biztonságát szolgálja, fokozza az üzemanyag-hatékonyságot és csökkenti a kopást és elhasználódást – ami jelentősen befolyásolhatja a cég nyereségességét.

Legfőbb előnyök 

Elemezze és fokozza a járművezetők biztonságát.

Értesítést kaphat a biztonsági eseményekről.

Csökkentse a balesetek kockázatát. 

Alább többet is megtudhat a Volvo Connect Biztonsági szolgáltatásról. További információért felkeresheti a Volvo Connect piacteret is, vagy felveheti a kapcsolatot helyi kereskedőjével.

A járművezető viselkedése és az aktív biztonság rendszer beavatkozása

A Biztonsági szolgáltatás tényeken nyugvó alapot nyújt vállalkozása fejlesztéséhez. Azon túl, hogy rögzíti a járművezető viselkedését, például a hirtelen fékezést vagy gyorsítást, a szolgáltatás naplózza azon eseményeket is, amikor a teherautó aktív biztonsági rendszerei – mint például az Ütközés-figyelmeztetés vészfékrendszerrel és az Elektronikus menetstabilizáló – beavatkoznak a káresemények vagy balesetek elkerüléséhez. Ez segíthet megérteni, mire érdemes koncentrálni a járművezetők képzése kapcsán. A Biztonsági szolgáltatás arról is tájékoztatja Önt, ha a teherautó aktív biztonság rendszereit kikapcsolták.

Azonnali értesítések és jelentések

A Biztonsági szolgáltatás valós időben tartja naprakészen a flottakezelőket azáltal, hogy értesíti őket, ha a flotta egyik járművén biztonsági esemény következik be. A biztonsági események egy személyre szabható jelentés formájában is elérhetők a járművezetők és járművek részletes elemzéséhez. A Biztonsági szolgáltatás a következő eseményeket rögzíti: 

  • Erős fékezés
  • Erős gyorsítás
  • Elülső ütközés-figyelmeztetés és vészfékrendszer
  • Éberségjelzés
  • Elektronikus menetstabilizáló
  • Sávtartást támogató rendszer

Kiemelt Volvo Connect-szolgáltatások

Kapcsolódjon

Készen áll arra, hogy belépjen a Volvo Connect világába? Esetleg kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban? Helyi kereskedője örömmel segít Önnek.