Trucks

Üzemanyag és környezetvédelem

A Volvo Connectben elérhető Üzemanyag és környezetvédelem szolgáltatás megkönnyíti a teherautói teljesítményének és a járművezetői hatékonyságának megfigyelését. Kimutatásokat hozhat létre paraméterek széles skálájából másodpercek alatt – és kiderítheti, hogy miért használnak több üzemanyagot egyes járművezetők. Gyors és pontos – a szolgáltatás segít a megtakarítási lehetőségek felismerésében, amelyekkel javíthat eredményein, és csökkentheti környezeti lábnyomát. 

Legfőbb előnyök

Kövesse nyomon az üzemanyag-felhasználást, a megtett távolságot és a károsanyag-kibocsátást.

Elemezze az egyes járművezetők üzemanyag-hatékonyságát. 

Tudja meg, hogyan takaríthat meg hosszútávon üzemanyagot. 

Értesítéseket kaphat az esetleges üzemanyag-lopásokról.

Kövesse nyomon környezeti lábnyomát. 

Fejlessze és őrizze meg a járművezetők üzemanyag-hatékony szokásait.

Alább többet is megtudhat az Üzemanyag és környezetvédelem szolgáltatásról. További információért felkeresheti a Volvo Connect piacteret is, vagy felveheti a kapcsolatot helyi kereskedőjével.

Ki a legjobb járművezetője?

Az Üzemanyag-hatékonysági pontszám segítségével láthatja járművezetői és járműveik üzemanyag-hatékonysági teljesítményét. A pontszám 0-tól 100-ig terjedő skálán értékeli a járművezetők teljesítményét négy fő területen: sebesség megválasztása, motor- és sebességváltó-használat, előrelátás és fékezés, illetve állásidő.

Trendek és tréning

Az Üzemanyag-hatékonysági pontszám lehetővé teszi járművezetőinek részletes összehasonlítását. Ezek az információk hatékony járművezető-továbbképzéssel kombinálva segítik Önt az üzemanyag-fogyasztás tartós mérséklésében.

 

Tudjon meg többet a Járművezető-továbbképzés tanfolyamairól.

Az Üzemanyag és környezetvédelem lehetőséget nyújt a járművezetőknek, hogy befolyásolják és megváltoztassák vezetési technikájukat. Az üzemanyag-fogyasztás akár ötszázalékos csökkentéséhez is hozzásegítheti őket.

Növelje vállalkozását

Az üzemanyag-hatékonyság javítása csökkenti környezetvédelmi lábnyomát. A pontosan dokumentált károsanyag-kibocsátási adatok segítenek a környezettudatos ügyfelek megszerzésében és megtartásában. Könnyen készíthet károsanyag-kibocsátási kimutatásokat, és automatikusan elküldheti azokat az ügyfeleknek, ha szükségük van rá. Az Üzemanyag és Környezetvédelem jelentései mind a dízelmotoros, mind a gázüzemű teherautókhoz elérhetők.

Vezetői tréning

Adjon járművezetőinek személyre szabott tanácsokat vezetési technikájuk optimalizálásához. Még vezetés közben is. A Vezetői tréning egy közvetlenül a fülkében működő funkció, amely folyamatos elemzést végez útközben. Ez egy felbecsülhetetlen értékű és rendkívül hatékony eszköz, amely valóban képes növelni nyereségét.

Kapcsolódjon

Készen áll arra, hogy belépjen a Volvo Connect világába? Esetleg kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban? Helyi kereskedője örömmel segít Önnek.