Trucks

Vezetési idők

Hozzon ki többet a vezetők rendelkezésére álló munkaidejéből. A Vezetési idők megmutatja, hogy melyik járművezető a legalkalmasabb egy új megbízáshoz, melyiknek kell pihenőt tartania, és kinek járt le a mai munkaideje. Ha rendelkezésére állnak ezek az információk a Volvo Connectben, ugyanazon teherautó-kapacitás mellett növelheti bevételeit. A Vezetési Idők szolgáltatás segítségével távolról töltheti le a járművezetői kártya adatait és a tachográf memóriáját, így még könnyebb az uniós jogszabályok betartása. 

Legfőbb előnyök

Egyszerűsíti az uniós jogszabályoknak való megfelelést.

A járművezetői kártya és a tachográfadatok automatikus letöltése.

Megtekintheti a fennmaradó vezetési és pihenőidőt.

Leegyszerűsíti a számlázást és a bérszámfejtést.

Figyelmeztetéseket kaphat még mielőtt a jogsértések bekövetkeznének.

A Vezetési Idők segít a járművezetőknek betartani a jogszabályokat.

Alább további információkat talál Vezetési idők szolgáltatásról. További információért felkeresheti a Volvo Connect piacteret is, vagy felveheti a kapcsolatot kereskedőjével.

Tartsa be maradéktalanul a vezetési és pihenőidőre vonatkozó uniós jogszabályokat

A Vezetési idők szolgáltatással gyerekjáték közúti szállítmányozási szektor munkaidőre vonatkozó irányelveinek, valamint a vezetési és pihenőidőt szabályozó uniós jogszabályok betartása. A szolgáltatás megmutatja a sofőröknek és az irányítóknak a kötelező szünetig vagy pihenőidőig hátralévő időt, és még a jogsértés bekövetkezte előtt értesítést küld.
 

Távoli tachográfletöltések

Gyors és hatékony, hiszen a Volvo Connect Vezetési Idők segítségével az irodából is letöltheti a tachográf adatait – bárhol is legyen éppen a teherautó és a járművezető. Így könnyedén naprakészen tarthatja adatait. A 20 perces kézi letöltések pedig a múltba vesznek.

 

Az automatikus napi távoli tachográfletöltések jelentősen csökkentik a flottaadminisztrációhoz szükséges erőfeszítéseket és az elmaradt letöltések kockázatát.

Gyors hozzáférés a Volvo Connect alkalmazásban

A Vezetési idők a Volvo Connect alkalmazáson keresztül is elérhető. Így a flottamenedzserek és a járművezetők is gyorsan és egyszerűen nyomon követhetik a járművezető aktivitását, és láthatják, mennyi idő van még hátra a munkanapjukból.

Egyszerű. Világos. És megfelel a törvényi előírásoknak.

Vezetési időre vonatkozó előírások, munkaidő, pihenőidő kezelése és sok minden más. A Vezetési idők szemmel tartja valamennyi járművezetői tevékenységet, a fontos információkat megjelenítve a képernyőn és a járművezetői tevékenységgel kapcsolatos jelentésekben. A Vezetési idők támogatása a teherautó fedélzetén segít a vezetőnek megfelelni a vezetési és pihenőidőt szabályzó előírásoknak.

Kapcsolódjon

Készen áll arra, hogy belépjen a Volvo Connect világába? Esetleg kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban? Helyi kereskedője örömmel segít Önnek.