Trucks

Üzembentartói Kártya Hotel 

Nem kell attól tartania, hogy hiányzik a járművezetői tachográf adatainak törvény szerint kötelező letöltése. Az Üzembentartói Kártya Hotel szolgáltatással páratlan nyugalmat élvezhet, hiszen üzembentartói kártyája mindig online, amikor szüksége van rá, és biztonságosan van tárolva a Volvo Trucks létesítményeiben. A Volvo Connectben bárhonnan és bármikor elérheti adatait és fájljait. 

Legfőbb előnyök

Tárolja biztonságosan vállalati kártyáját online.

Soha ne hagyjon ki egyetlen jogszabályban előírt letöltést sem.

A Volvo Connectben a hét minden napján, napi 24 órában hozzáférhet adataihoz. 

Alább többet is megtudhat az Üzembentartói Kártya Hotel szolgáltatásról. További információért felkeresheti a Volvo Connect piacteret is, vagy felveheti a kapcsolatot kereskedőjével.

Kényelmes módja a megfelelés biztosításának

Az európai és nemzeti jogszabályok szigorú követelményeket támasztanak a vezetési és pihenőidők kezelésével kapcsolatosan. Ez azt jelenti, hogy a tachográf memóriájából és a járművezetői kártyákról rendszeresen le kell tölteni az információkat, és bizonyos előírásoknak megfelelően kell tárolni azokat. Az üzembentartói kártya egyedileg zárolja az adatokat a szervezethez, így az szükséges a letöltések engedélyezéséhez.

A Volvo Connect Vezetési Idők szolgáltatása segítségével távolról töltheti le a járművezetői kártya és a tachográfmemória adatait. Az Üzembentartói Kártya Hotel egy kiegészítő szolgáltatás, amely lehetővé teszi üzembentartói kártyájának biztonságos tárolását létesítményeinkben, így mindig rendelkezésre áll, hogy a megfelelés ne legyen kérdés.

Bárhonnan hozzáférhet adataihoz

Az Üzembentartói Kártya Hotel szolgáltatással az üzembentartói kártya mindig online állapotban van – ez az automatikus távoli letöltések lehetővé tételének előfeltétele. A Volvo Connectben bárhonnan és bármikor elérheti adatait és fájljait. A fájlok öt évig vannak elmentve a Volvo Connectben, és egyszerűen exportálhatók vagy továbbíthatók harmadik féltől származó elemzőszoftverbe.

Nincs szükség karbantartásra

Az Üzembentartói Kártya Hotel szolgáltatás rugalmasságot biztosít a fájlok eléréséhez a napi letöltések után, anélkül hogy az üzembentartói kártyát a saját szerverén kellene tárolnia. Ez csökkenti a manuális adminisztrációt és maximális adatbiztonságot biztosít.

Kapcsolódjon

Készen áll arra, hogy belépjen a Volvo Connect világába? Esetleg kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban? Helyi kereskedője örömmel segít Önnek.