Trucks

ADATKEZELÉSI MEGÁLLAPODÁS

Ebben a részben az Adatkezelési megállapodással (DMA vagy Megállapodás) kapcsolatos információkat és hivatkozásokat talál.

Az Adatkezelési megállapodás egy a járműadatok felhasználásáról szóló megállapodás, amelyet az ügyfélnek el kell fogadnia a hálózatba kapcsolt szolgáltatások biztosításához.

A Volvo Connecten keresztül regisztráló ügyfelek esetén a rendszer egy felhasználó felhasználási feltételeit kapcsolja a DMA aláírásához.

Ha Ön ügyfélként fel szeretné mondani a DMA-t vagy kérdése van a DMA-val kapcsolatban, akkor keresse fel valamely hivatalos Volvo márkakereskedés értékesítési részlegét.

Le szeretné mondani a szolgáltatásokat és felmondaná a DMA-megállapodást?
 

Ha fel szeretné mondani az Adatkezelési megállapodást és lemondaná a szolgáltatásokat, kérjük, töltse ki a lenti űrlapot, írja alá, és küldje el a szkennelt másolatot a márkakereskedésének.

Azonban mindenekelőtt keresse fel valamely hivatalos Volvo márkakereskedés értékesítési részlegét.

A gépjármű értékesítése – tulajdonosváltás
 

Amennyiben másnak átadja a gépjárműveit (értékesíti vagy más módon átruházza a tulajdonjogot), akkor arra kérjük, hogy tájékoztassa az új tulajdonost, hogy alá kell írnia a Volvo Truck Corporation Adatkezelési megállapodását. Ha az új tulajdonos nem jelezte Önnek, hogy aláírta a megállapodást, akkor, kérjük, töltse ki a lenti űrlapot, írja alá, és küldje el a szkennelt másolatát a connected.services@volvo.com címre.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!