Trucks

A Volvo Trucks új felületet vezet be Európában a használt járművek online értékesítéséhez

A Volvo teherautót vásárolni vágyók mostantól Európában a Volvo Selected weboldalon (magyar nyelven: www.volvoselected.com/hu) keresztül is kiválaszthatják következő használt Volvo járművüket. A Volvo Trucks által üzemeltetett honlapon keresztül megrendelt teherautókat a világ bármely pontjára kiszállítják. Az oldalon a használt járművek mellett az azokhoz tartozó szolgáltatások széles köre is elérhető: a rugalmas finanszírozási megoldásoktól a szervizszerződésen át a hajtáslánc garanciáig.
A Volvo Trucks új felületet vezet be Európában a használt járművek online értékesítéséhez
A Volvo Trucks célja, hogy vásárlói könnyen és gyorsan megtalálják a nekik megfelelő teherautót.

A Volvo Trucks évente körülbelül 15-20 ezer használt teherautót ad el világszerte. A Volvo Selected weboldal létrehozásával a svéd gyártó célja, hogy ügyfelei könnyen és gyorsan megtalálják a számukra megfelelő, és garantáltan minden szükséges ellenőrzésen átesett használt járművet. Az új honlap kezdetben Európában érhető el, 20 különböző nyelven. Az érdeklődők a weblapon a szűrők (például a jármű típusa és a tengelykonfiguráció) segítségével könnyedén megtalálhatják a felhasználási céljukhoz legmegfelelőbb használt gépjárművet.
 

“A teherautók vásárlása egyre inkább az online térbe terelődik, és az országhatárokon is átível. A Volvo Selected weboldallal a vásárlók nem csak időt spórolnak, de afelől is teljesen nyugodtak lehetnek, hogy olyan kereskedőtől vásárolnak, aki kívül-belül ismeri a kiszemelt járművet” – mondja Micke Rydbeck, a Volvo Trucks használt járművekért felelős igazgatója. 

 

A kiválasztott teherautó a legközelebbi Volvo Trucks márkakereskedésben is átvehető, de a helyi és regionális export szabályok függvényében az ügyfélhez történő szállítás is megoldható.

“A vásárlók a különböző piacokra és üzleti igényekre kifejlesztett szervizszerződéseket is megköthetik a Volvo Selected weboldalon keresztül. Amennyiben pedig Volvo Selected Pro minősítésű járművet választanak, egyéves nemzetközi hajtáslánc garanciát, és teljes szerviztörténetet tartalmazó dokumentációt is nyújtunk a jármű mellé” – teszi hozzá Micke Rydbeck.

 

A Volvo Selected weboldalon a Volvo Pénzügyi Szolgáltatásainak (Volvo Financial Services – VFS) segítségével a finanszírozási igényekre is megoldást találhat a vásárló, aki a saját piacán érvényes kamatláb alapján kiszámíthatja becsült havi költségeit is.

 

A magyar piacon érvényes vásárlási és finanszírozási lehetőségekről kérjük, érdeklődjön márkaszervizeinkben vagy értékesítő kollégáinknál.

 

Link a www.volvoselected.com/hu weboldalra.

 

Link a nagy felbontású képekhez.

Bővebb információkért kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársunkkal:

Bálint Zsófia

Marketing koordinátor, Volvo Trucks Hungary

Telefon: +36 30 131 7894

E-mail: zsofia.balint@volvo.com     

A Volvo Trucks teljes szállítási megoldásokat kínál professzionális és üzleti szemléletű ügyfeleinek, közép- és nehézkategóriás tehergépjárművek teljes skáláját kínálva. Az ügyfelek támogatását mintegy 130 ország 2.200 kereskedéséből és szervizéből álló globális hálózat biztosítja. A Volvo tehergépjárművek összeszerelését világszerte 12 országban végzik. 2023-ban körülbelül 145.000 Volvo teherautót adtak át a világon. A Volvo Trucks a Volvo Csoport része, amely a világ egyik vezető gyártója a tehergépjárművek, az autóbuszok, az építőipari gépek, valamint a hajózási és ipari alkalmazású meghajtórendszerek területén. A Volvo Csoport finanszírozási és szervizelési megoldásokat is kínál. A Volvo Trucks munkája a vállalat alapértékein – minőség, biztonság és környezetvédelem – alapul.