Trucks

100 Volvót vásárolt a Den Hartogh Logistics

A Den Hartogh Logistics a közelmúltban több mint 50 darab Volvo FH 460 4x2-es vontatót vett át az összesen 100 megrendelt teherautóból, amelyeket Hollandiában, Belgiumban, Németországban, az Egyesült Királyságban, Lengyelországban, Olaszországban és Magyarországon vesznek majd át saját vállalataik.
100 Volvót vásárolt a Den Hartogh Logistics

A Den Hartogh Logistics a kémiai, gázipari, polimer és száraz ömlesztettáru-ágazat logisztikájára szakosodott. A teherbírás maximalizálása és az üzemanyagköltségek csökkentése érdekében a Den Hartogh Logistics a Volvo Light Concept nyerges vontatóit 460 LE motorral rendelte meg.

"A magasabb motorteljesítmény kevesebb sebességváltást és magasabb sebességet eredményezett, ezzel csökkentve az üzemanyagköltségeket" - magyarázza Erik Groen Beszerzési Igazgató.

A járművezetők is pozitívak. "A munkánkhoz a Volvo I-Shift minden bizonnyal a lehető legjobb sebességváltó" - mondja egyikük. "Ha felgyorsítasz, fékezel vagy kanyarodsz, az áru a tartályban mozog, de a Volvo I-Shift sebességváltó mindig nagyon jól reagál. Továbbá a Volvo FH rendkívül stabil az úton, egy gyorsan reagáló légrugózással, ami nagyon hatékony."

A Volvo Trucks biztonságra való összpontosítása a Den Hartogh Logistics számára is rendkívül fontos szempont. Csakúgy, mint a Volvo Trucks-nál, a Den Hartogh Logistics-nál a biztonsági intézkedések meghaladják azt, amit egyébként a különböző jogszabályok és rendeletek előírnak. A Den Hartogh szilárdan úgy véli, hogy az iparnak át kell gondolnia a biztonságot az egész ellátási láncolatban.

A teherautókat 2018-ban szállítják a Den Hartogh Logistics-nak.

Tények:

1. A Den Hartogh Logistics a világ egyik vezető logisztikai szolgáltatója a kémiai, gáz-, polimer- és száraz ömlesztettáru-iparban.

2. 1920-ban alapították, családi tulajdonban lévő vállalat rotterdam-i székhellyel.

3. Ma a Den Hartogh jelen van a világ minden régiójában, 43 helyen / irodával 24 országban, és több mint 1600 embert foglalkoztat.

4. Modern flottájuk több mint 19.000 konténer tartányt, 7.000 száraz ömlesztettáru-tartányt, 400 tartány pótkocsit és több mint 500 teherautót tartalmaz.

5. A biztonság és az operatív kiválóság a Den Hartogh vállalati kultúrájának része. Intelligens logisztikai megoldásaik ügyfeleikkel való együttműködésen és munkán alapszanak, ez pedig minden típusú szállításhoz megfelel.