Trucks

A 12 col képátlójú műszeregység leegyszerűsíti az interakciókat és minimalizálja a figyelemelterelést

| 1 perc olvasási idő | 1 perc olvasási idő
A Volvo Trucks új típuscsaládjának 12 colos digitális műszeregységét úgy terveztük, hogy a vezető keze mindig a kormányon, a szeme pedig az úton legyen.
A 12 colos műszeregység

Az új 12 colos műszeregység funkcióinak többsége a kormánykerék gombjaival vezérelhető, az egész kezelőfelület intuitív, és minden helyzetben optimálisan használható és testreszabható. Mindegy, hogy a járművezető éppen a napi ellenőrzést végzi, teljes sebességgel száguld az országúton, az árufelvételi helyet keresi, vagy a rakodást végzi – a digitális kijelző minden esetben leegyszerűsíti az interakciót, minimalizálja a zavaró tényezőket, és könnyen elérhetővé teszi az adott helyzetben fontos információkat.

Emellett négy különböző felhasználóbarát képernyőnézetet is kínál, és készen áll a jövőbeli frissítések és a hálózatba kapcsolt szolgáltatások integrálására. A fő panel opcionálisan kiegészíthető egy jobb oldali, kilenc colos oldalsó kijelzővel, amelyen könnyen elérhetők az infotainment és a navigációs rendszer funkciói, a szállítási információk és a kamerák képei.

Kapcsolódó hírek