Trucks

Maradjon kapcsolatban a Volvo Connect digitális kezelőfelületen

| 3 perc olvasási idő | 3 perc olvasási idő
Összekapcsolja a szállítási tevékenységek legfontosabb elemeit a Volvo Connect, a Volvo Trucks rugalmas digitális kezelőfelülete, ezzel új szintre emeli a teherautók üzemidejét és a termelékenységet.

Rugalmas, hosszú távú digitális megoldásként fejlesztette ki a Volvo Trucks a Volvo Connect platformot, amely a fuvarvállalatokat minden oldalról támogatja a fontos funkciókat és alkalmazásokat egyetlen felhasználóbarát felületben összefogva. 

A Volvo Connect bármikor és bárhonnan elérhető különböző képernyőméretű eszközök egész sorával. Intuitív felületével az ügyfelek útvonalakat tervezhetnek, menedzselhetik a vezetési és pihenőidőket, valamint figyelemmel kísérhetik a teherautóik pozícióját, haladását. Könnyen megtalálhatók a szervizütemtervek, ellenőrizhetők a járművek javítási és karbantartási előzményei – mindez segít csökkenteni a nem tervezett leállásokat, mozgásban tartani a teherautókat. 

Az előfizetők részletes elemzéseket láthatnak, amelyek a tevékenységük fő jellemzőit elemzik, például a járművezetői teljesítményt, az üzemanyag-fogyasztást és a környezeti hatást. A jelentések azt is kimutatják, mely területek fejleszthetők, és javaslatokat nyújtanak ezekre. A platform hasznos a diszpécsereknek és a járművezetőknek is, hiszen számukra fontos a kapcsolattartás és a releváns információk – például a közlekedési torlódások vagy a gyorsabb útvonalak – megosztása.

„A hálózatba kapcsolás és az adatelemzés kombinációjával új módokat nyitunk meg ügyfeleink támogatására. Éppen erről szól a Volvo Connect.”

Alapvető előnye a Volvo Connect felhasználói felületnek, hogy rugalmas, így könnyedén az egyéni igényekhez szabható. A jelentések az adott vállalkozás számára fontos paraméterekre konfigurálhatók, és az információk a felhasználó személyes preferenciái szerint jeleníthetők meg és rendezhetők el. 

A Piactéren a felhasználók a Volvo Trucks és a partnerei által kínált, egyre növekvő számú innovatív szolgáltatására iratkozhatnak fel, amelyek relevánsak a vállalkozásuk számára. Ez biztosítja, hogy a Volvo Connect folyamatosan fejlődik majd, és a fuvarozási tevékenységek számára kínált digitális szolgáltatások élvonalában marad.  

„A hálózatba kapcsolás és az adatelemzés kombinációjával új módokat nyitunk meg ügyfeleink támogatására. Éppen erről szól a Volvo Connect” – magyarázza Karin Falk, a szolgáltatási és az ügyfelek által tapasztalt minőségi részleg vezető alelnöke. 

Jellemzők és adatok

Térképek
A letisztult és átlátható megjelenítés jóvoltából könnyedén figyelemmel kísérheti járművei pozícióját. Felbukkanó ablakok további információkat nyújtanak, például a járműállapotról, a figyelmeztetésekről és a vezetési időkről. Tekintse meg a valós idejű járműpozíciókat, a közlekedési és az útinformációkat, az üzemanyagszintet és a pozíciótörténeti adatokat. 

Jelentések
Intelligens és könnyen használható kimutatások az Ön igényeihez és elvárásaihoz szabva. Összegyűjti és kielemzi a járművek és a járművezetők adatait. Megmutatja, hol érhetők el üzemanyag-megtakarítások a költségek és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére. Figyeli a kritikus biztonsági jellemzőket. 

Eszközök
Azonnal áttekintheti a teljes flottája állapotát, és egyetlen kattintással mindegyik eszköz valós idejű, aktuális állapotát. Megtekintheti a gumiabroncsok nyomását, a riasztásokat, a figyelmeztetéseket és az értesítéseket. 

Naptár
Gyors és könnyű áttekintést nyújt a teherautói tervezett karbantartási és javítási munkáiról. A járművek elérhetőségének menedzselésére saját eseményeket is létrehozhat a járműveihez és az eszközeihez kapcsolódó egyéb tevékenységekhez, valamint a Volvo Trucks műhelyéből visszaigazolt időpontfoglalásaihoz. 

Járművezetői tevékenység
Leegyszerűsíti a tervezést a pontos információk és a járművezetői tevékenységekre vonatkozó ajánlások jóvoltából. Tekintse át a vezetők listáját, az aktuális tevékenységüket és a fennmaradó engedélyezett vezetési idejüket. Tartalmazza a tachográfletöltést, a szabályszegések és a tevékenységek jelentéseit, valamint a vezetési idők előrejelzését.

Szerviztörténet
Áttekintést nyújt a javítási és karbantartási előzményekről, részletezi az egyes járműveken a Volvo Trucks szervizei által elvégzett munkákat, mindezzel segíti Önt csökkenteni a nem tervezett leállásokat, mozgásban tartani a teherautókat. 

Könnyen elkezdheti használni
A Volvo Connect ingyenesen elérhető. A többletet az jelenti, ahogyan Ön azt tartalommal megtölti és használja. Az Ön által kívánt szolgáltatásokra fizet elő, amelyek értéket adnak a tevékenységéhez.

Szerepköralapú hozzáférés
Mindenki számára előnyt nyújt a teherautó-tulajdonosoktól és a flottamenedzserektől a járművezetőkön és a diszpécsereken át az adminisztrátorokig. A felhasználók a szerepkörüknek megfelelően azokhoz a funkciókhoz, információkhoz és hírekhez férnek hozzá, amelyek számukra a legfontosabbak.

Önre szabva
A Volvo Connect könnyedén az egyéni elvárásokhoz szabható. Ön dönti el, hogy miként kívánja megtekinteni és elrendezni a felületet. Ezenkívül eszközök széles soráról elérhető a szolgáltatás, így akkor és ott fér hozzá, amikor és ahol szeretné.

Vegyes flottákhoz is
A Volvo Connect külső rendszerekből származó adatok integrálását, és lehetővé teszi, hogy gyártmánytól függetlenül az összes járművének adatait felhasználhassa.