Szervizelés – egy lépéssel előrébb

A Volvo FMX szervizütemezése: az Ön tevékenységéhez szabva

Ön köré tervezve

Egy ingyenes Volvo Szerviztervvel nem lesz a szervizben, ha a munkaterületen kell lennie – a megelőző karbantartást előre megtervezik, és tökéletesen az Ön tevékenységéhez igazítják. Amikor pedig ellátogat a szervizeinkbe, Eredeti Volvo Szervizben részesül magasan képzett, minősített Volvo szerelőinktől, akik csak Eredeti Volvo alkatrészeket használnak.

Karbantartás, Volvo módra
Szerződések Volvo FMX teherautójának csúcsformában tartására

Volvo Kék szerződés

Kék Szervizszerződésünk csúcsformában tartja Volvo FMX teherautóját. Magában foglalja a megelőző karbantartást, és előre tudhatja a szervizköltségeket – ami jobb átláthatóságot és jobb működési irányítást biztosít. Emellett fokozza az üzemidőt, csökkenti a teljes üzemeltetési költséget, és biztosítja, hogy mindig gondosan karbantartott teherautóval dolgozhasson.

A Volvo Kék Szerződés
A VAS On-Call gomb közvetlenül összekapcsolja a szerviz munkatársaival

Volvo Action Service On-Call – csak egy gombnyomás

Megállásra kényszerült? Nyomja meg a VAS On-Call gombot, és összeköttetésbe kerül egy ügyintézővel. Ismerik az Ön pontos tartózkodási helyét, alvázszámát, és átadhatja a diagnosztikai hibakódokat a szerelőnek. Nyugodjon meg! A segítség úton van, és semmi perc alatt folytathatja útját.

További információk a Volvo Action Service szolgáltatásról
A flottamenedzser irányít.

Ellenőrzés a Dynafleet rendszerrel

A Dynafleet Járműállapot áttekintést nyújt a flottamenedzsere számára a teherautói műszerfalán megjelenő figyelmeztetésekről és riasztásokról. Elősegíti a megelőző karbantartás tervezését és az üzemidő növelését.

I-Shift: biztonságos, időmegtakarító sebességváltó

Idő-megtakarító sebességváltó

Az I-Shift kiemelkedő manőverezőképességet biztosít Önnek, de ezzel nincs vége az előnyök sorának. A rásegítéses fokozatváltások kisebb igénybevételt jelentenek a hajtáslánc és a gumiabroncsok számára, és növelik a tengelykapcsoló élettartamát. Az olajcsere-intervallum 450000km-re nőtt. Emellett az irányított diagnosztikán is javítottunk. Válasszon I-Shift sebességváltót Volvo FMX teherautójához, és kevesebb időt tölt majd a szervizben, és többet munkával.

Tudja meg, mi mindenre képes még az I-Shift
A Volvo FMX alváza védett a sérülések ellen

Minden alkatrész védelemmel ellátva

Amikor a munkaterületen dolgozik vagy nehéz terepen kel át, mindig fennáll a veszélye, hogy valami megsérül teherautója alsó részén. Vagy inkább csak fennállt. A GRAS-G2 légrugós hátsó felfüggesztés 300mm szabad hasmagasságot biztosít a Volvo FMX számára. Minden létfontosságú alkatrészt – beleértve a fékeket is – a hátsó tengely fölött helyeztünk el, és egy 3mm-es csúszólemezzel védjük a motort. Így valami igazán jelentősnek kell történnie ahhoz, hogy szervizbe kelljen mennie.

Ismerje meg az alvázat
Szívós, könnyen javítható első lökhárítók fokozzák a teherautó üzemidejét

Megállíthatatlan homlokrész

A Volvo FMX homlokrészét üzemidőre tervezték. A polipropilén bevonatú acél lökhárító visszanyeri a formáját az ütközések és koccanások után. A kívül elhelyezett rögzítők pedig azt jelentik, hogy szervizidőt takaríthat meg azzal, ha saját maga cseréli a lökhárítókat és a paneleket.

Ha elakad, használja az öntöttvas vonóberendezést, és egy másik jármű semmi perc alatt kiszabadíthatja. A fényszórók törése miatt sem kell aggódnia – magasabbra kerültek, és cserélhető országúti, illetve terepes védőrácsokkal rendelkeznek.

Vessen egy pillantást a homlokrészre
Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Itt a nagyobb üzemidő ideje?

Helyi Volvo Trucks kereskedője végigkalauzolja Önt a Volvo FMX valamennyi üzemidőt fokozó termékjellemzőjén. Ugorjon be, vagy hívja fel őket!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt