A Volvo FMX fülkespecifikációi

  • Fülkeméretek
  • Fülkék termékjellemzői

  

Fülkeméretek

Nappali fülke

Nappali fülke (FMX-DAY) kényelmes és ergonomikus vezetői környezettel. Belmagasság 157 centiméter: a motorsátoron 114 centiméter

Hálófülke

Hálófülke (FMX-SLP) kényelmes éjszakai férőhellyel egy személy számára. Belmagasság 157 centiméter: a motorsátoron 114 centiméter

Globetrotter fülke

A Globetrotter fülke (FMX-HSLP) kényelmes éjszakai férőhellyel szolgál akár két személy számára. A fülke több tárolóhelyet kínál a felső részeken. Belmagassága 196 centiméter, a motorsátoron 153 centiméter.

Duplafülke

Duplafülke bőséges hellyel további utasok, akár 7 személy számára. Belmagasság 1590 milliméter:

Fülkék termékjellemzői

Négypontos fülkefelfüggesztés

Válasszon a különböző kivitelek közül: csavarrugók és lengéscsillapítók mindenhol vagy mindenhol légrugózás automatikus szintszabályzással.

Légbeömlők

A légbeömlő a bal oldalon található és alacsony, illetve magas változatban rendelhető.

Fülkeszínek

Körülbelül 650 változatból választhat. 

Vezetőülés

Két eltérő kivitelből választhat: Standard és Comfort. Mindkettő rendelhető
opciós kárpitozással is. Az ülés állíthatósági tartománya hosszirányban 200
milliméter, függőlegesen 100 milliméter. A vezetőülés alapkivitelben fejtámlával, lehajtható és állítható háttámlával, magassági és hosszirányú állíthatósággal, állítható deréktámasszal és ülésszög állítással rendelkezik.

Utasülés

Két különböző kényelmi szint elérhető: Standard és Comfort. Mindkettő rendelhető opciós kárpitozással. Az utasülés alapkivitelben fejtámlával készül.

Ágyak

Az alsó ágy mérete 70×200 centiméter. A zsákrugós matrac 16 centiméter vastag és kiemelkedő kényelmet biztosít. Három keménységi szint: Puha, Félkemény és Kemény. Két választható védő ágytakaró is elérhető, amelyek fokozzák az alvás kényelmét és jelentősen megkönnyítik az ágyazást. A Comfort felső ágy mérete: 70×190 centiméter vagy 60×190 centiméter (a Globetrotter fülke esetében opció).

 

 

 

 

Belső tárolók

A szélvédő fölötti terület két rolós ajtóval rendelkező tárolórekesznek, valamint négy ISO fióknak ad helyet, amelyek közül egy a tachográf számára fenntartott. A hálófülkében és a Globetrotter fülkében két tágas tárolórekesz található az ágy alatt, amelyek kívülről is hozzáférhetők. A hálórészben két tárolót alakítottak ki újságok és kisebb tárgyak számára. A műszerfalon négy nyitott tárolóhely található, egy kis tárolódoboz, egy DIN méretű tároló, a madárfürdő és egy palacktartó.

Külső tárolók

Kívülről hozzáférhető tárolóhelyek találhatók a vezető- és az utasülés mögött is.

Tetőablak

A fülke 50 milliméterre kinyitható tetőablakkal rendelkezik. Belső oldalán egy perforált árnyékoló roló is található, amely az ablak nyitott helyzetében rovarhálóként is funkcionál. A tetőablak kézi működtetésű.

 

Kormánykerék

Két különböző méretű kormánykerék – 450 milliméter vagy 500 milliméter átmérővel – érhető el a teherautó specifikációjától függően. A
kormánykerék magassága akár 90 milliméteres,
dőlésszöge akár 28 fokos tartományban állítható. A kormánykerék légzsákkal vagy légzsák nélkül rendelhető. A kormánykerékbe integrált kezelőszervek biztosítják a sebességtartó automatika, a kürt, a telefon, illetve a járművezetői információs kijelző és a másodlagos információs kijelző biztonságos és kényelmes kezelését.

Légkondicionáló rendszer

Két szellőzőrendszer választható, amelyek minden igényt kielégítenek:

• Manuális légkondicionáló (MCC).

• Automatikus hőmérséklet-szabályzású légkondicionáló (ECC/ECC2).

A légkondicionáló rendszer kiegészíthető a fülkét és a motort fűtő

állóhelyzeti fűtéssel.

 

 

Üléskárpit

Robusztus
Szövet, Szövet/Vinil vagy Bőr
Dinamikus Szövet, Szövet/Vinil vagy Bőr
Progressive
Finom szövet vagy Bőr
Valamennyi komfortülés rendelhető szellőztetett változatban is.  

Oldalkárpit

Robusztus Vinyl
Dinamikus Szövet
Progressive Szövet
Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Érezze otthon magát

Dolgozzon kényelemben! Próbálja ki az ülést! Az ágyat! Nézzen be minden szekrénybe! El sem hiszi mennyi hely van bennük!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt